Valborg

Idag har jag pressat in mycket i mitt schema, som annars är ganska tomt för en arbetslös som mig :P Startade dagen med att vakna upp till ösregn. Så mina och Annas planer att åka till Lund gick åt pipan. Istället blidde det frukost på ikea, skriva kontrakt på lägenheten och träna fläsket i simhallen. Hem till en ensam Nelly efter det. Ledsen var hon, brukar inte lämna henne mer än fyra timmar... känner mig som en dålig människa :S
Nu ska jag fixa till mig inför ikväll. Vi är bortbjudna till Johanna & Daniel på valborgsmiddag. TREVLIGT :D

För er som är nyfikna på lägenheten så fick vi högsta budet på Hallgatan 3. Eftersom vi ska renovera tjatade jag om tidigare inflytt, vilket kunde fixas. Så 1 juni är lägenheten våran!!!! Wiie.. exhalterad :)) MYCKET jobb som ska göras. Den är inte i superskick om man säger så. Men kul att kunna sätta sin egen prägel på den. Sen måste en stege sättas på inköpslistan, nästan 4m i takhöjd. JUST THE WAY I LIKE IT ;D

Nej nu måste jag välja ut lite kläder till ikväll, ha en trevlig Valborgskväll !!

En Akita tack!

Nu blir det sushi med älskling. Blir nog en akita, 9-bitarsmeny! Vi ska köpa med oss från Fuji på Tågaborg sen blir det ner till norra hamnen och äta den. MUMS! Sen ska vi hyra film och ha myskväll :)


Det är bara en sak som snurrar i mitt huvud

Lägenhet, lägenhet, lägenhet!! Jag måste bara flytta innan sommaren, kan inte bo här en sommar till. Vill ha nära till havet, stranden, gröningen och stan. Slippa backen upp när man ska hem, kunna rasta hundarna längs havet, känna att man har nära till allt. Japp, det är det jag vill ha! Sen att skaffa en ny fin lägenhet med fina fönster och högt i tak är inte heller fel. I-LANDS-PROBLEM! MEN, är det så jag känner är det så det ska vara :)
Vi letar för fullt. Varit och kollat på sju stycken. Men endast två som fallit oss i smaken. En på Hallgatan och en på Tågagatan. Vilken ska det bli? Jag har beslutsångest. Min kära sambo tycker den förstnämnda, så den lutar det mest åt. Skjuter den i höjden när budandet väl satt igång så har vi den andra att falla tillbaka på. But still .... jobbigt att jag inte känner mer för den ena eller den andra. Det känns som att man går miste om något.. Ska vi ta båda? Skitbra om man skulle bråka någon kväll.
-Du baby, jag drar över till andra lägenheten, sover där i en vecka. Ring när din pms är över.

Men i all beslutsångest så är det ju helt underbart att kolla runt på fina våningar. Jag är hemnet beroende :)


Sjuukt glaaaad!!

För jag har fått feriepengar från förra året som jag inte trodde att jag skulle få. Är det inte det super?! Älskar när man får något man inte förväntat sig.. Och det kan inte komma mer lägligt än nu när vi söker lägenhet. Jag blev helt hysteriskt glad!!! Tack feriefonden :)
Idag har mamma varit och hälsat på. Vi har varit i stallet och tagit en sväng i Pålsjö med vovvarna. Ikväll ska jag och älskling kolla på en lägenhet direkt när han kommer in med tåget. Jag har redan sett den, men vill ju höra hans åsikt också. Eller ja, han vill nog se den innan vi lägger bud. Det är bara jag som är ego, sålänge jag gillar den så är det lugnt. Är det inte så vi tjejer tänker ? :) ... deras viljor kommer i efterhand..


I lördags firade vi ju min kusin Malcolm i Mölle. Gick upp till Ransvik, jobbiga klippor. Nelly var som en liten bergsget, den lilla skiten var före alla andra och hoppade mellan klipporna som hon aldrig gjort något annat. Vädert kunde inte varit bättre, satt och fikade i stråååålande solsken hela eftermiddagen. Underbart :)





Morfar och moster


Mamma och jag sitter och solar!


Morfar och busiga jackrusseln Jimmy


Bergsgetterna Christofer Stefan och Malcom


Min söta kusin Olivia

Grattis

Min kära lilla häst, eller stora kanske jag ska säga, fyller 5 år idag. Grattis grattis grattis! Ska jag vara ärlig så hade jag glömt hans födelsedag men kom på det mitt under ridturen. Så lät han mest lulla runt och äta gräs :) Kan ju inte plåga honom på ridbanan på hans födelsedag inte. Tänk att det var hela 5 år sedan som han kom till världen det lilla livet, tiden går alldeles för snabbt! Han var så snäll som föl, gick runt i hagen och luktade på blommorna som tjuren Ferdinand. Lekte inte med dom andra hästarna utan höll sig bara för sig själv. Nu, 500 kg tyngre, gör han bocksprång, snor hö från sin hagkompis och försöker bita sin ägare.. tiderna har förändrats.


Härliga Pålsjö!

Nu när solen börjar skina är det ju helt underbart att strosa runt i Pålsjöskog. Hundarna älskar det lika mycket som oss..





Kalas

Nu blir det kalas i Ransvik, min kusin Malcom fyller 10 år! Ska kanske klättra lite hörde jag, hoppas på det. Har aldrig testat innan, ska bli spännande :) Superfint väder också, hoppas det håller sig!!

Storhandling

På Coop Forums öppning .. tjohoo. Låter hur kul som helst ellerhur ? Vi hade läst att det skulle vara gratis smootie, varmrökt lax, exotiska frukter och till och med ett maraboustånd utanför. Men nej då, vi kom för sent så det va bara en massa hemska köer. FRUKTANSVÄRT LÅNGA.. och som alltid väljer jag fel kö!

Jag och Anna roade oss med kundvagnen medans Coffe motvilligt fotade oss :P Föressten var kundvagnarna gjorda av pantflaskor, coolt va !? :) Det kan man kalla återvinning.


Nu blir de...

... promenad med Anna och vovvsingarna vid havet! Nelly kommer få fnatt, hon ÄLSKAR stranden :) Hoppas nu vädret håller sig.. det har regnat och varit sol om varann hela dagen idag. Men det e bara att hålla tummarna! Ikväll blir det hemma mys hos Anna <3

Zenda och Anna våren 2009

Roligt klipp

Fick detta klippet av Johanna för längesedan .. är bara tvungen att dela med mig :)




Mys med Nellybus

Inte gjort mycket idag, haft Nellymys, fixat lite med mina blommor och så har jag kommit på den brilljanta idén att sola i mitt sovrum. Öppnar mitt stora mittenfönster, sen e det bara att ligga och steka i sängen. Har sol från kl 14-18 .. så här behövs det ingen balkong inte :P Somnade där i ca 1½ timme men fick ändå supermycket färg. Fick fula BH ränder .. :S Får sola toppless nästa gång, ändå ingen som ser :)

Jag och min ängel gosar i soffan :)






Lördagens festligheter

Party at my place igårkväll :) Jättetrevligt! Sen blev det cardinal. Inte superkul så det blev ganska tidig hemgång. Idag har jag slappat heela dagen. Ska ut till Rydebäck senare och hälsa på familjen Nilsson.
Nu - fläskarré och potatisgratäng ( skulle varit gårdagens kvällsmat med en viss Christofer fick lite brått iväg till Magnus Bettnér) så det blir att vi äter det nu ist. Asgo dagen-efter-mat :)


Bilder från igår... :)



På stan med mamma

Mamma kom in till stan idag och bjöd mig på lunch. Trevligt!! Vitlöksmarinerad rostbiff på Olsons skafferi :) Sen shoppade vi lite. Hittade ett supersnyggt linne! Nu har jag klippt mammas nya kille, Ola. Blev ganska bra enligt mig :) Hoppas även han blev nöjd.

Nu ska hela tjocka släkten Hansson inta Restaurang telegrafen. Pappa och hans tvillingsyster Marie har fyllt 47 år och jag och min bror tänkte bjuda dom på lite mat. 10 pers blir vi. Kommer bli mycket skratt och glädjetårar :) Nej nu måste jag hitta något snyggt att ha på mig !!


Puss och kram, syns på sta´n


Häst-jogging

Japp, så är det! Idag har jag tagit en liten joggingtur med min häst. Javisst låter det konstigt, men när vi båda behöver motion blir det ju dumt om jag sitter och han springer. Tänkte att det e lika bra med två flugor i en smäll :) 
Nu är årets första grillning avklarad. Det blev grillning hos Anna och Victor igårkväll. Jättegott blidde det :) Fläskytterfilé med potatissallad, mums. Efter det blev det spelkväll :)
Efter min hästjogging idag blev det kvällsfika med Johanna K och Malin på Mezo. Jättetrevligt! På lördag ska vi ut hela tjejgänget, wiihoo :D Nu sitter jag med en trött Coffe och en trött Nelly. BÅDA snarkar.. snart blir det öronproppar!


Välkommen hem Johanna!

Idag kommer Johanna och Micke hem från sin semester i Egypten. Hoppas hon inte är brunare än mig :P
Nästa gång får dom åka med mig och Coffe igen! Alla vi fyra var på Rhodos förra sommaren, riktigt trevligt,  det måste göras om :)
Helgen har varit jättebra, utgång i Växjö i lördags och på söndagen blev det frisbeegolf för första gången för min del, i ett helt underbart vårväder! Igår blev det arbetsförmedlingen där jag fick reda på att jag inte är tvungen att praktisera utan det är frivilligt. GÖTT! Men ska försöka hitta en mäklare att praktisera hos så att jag får en inblick i yrket. Så till sommaren blir det jobb på båtarna. Sen till höst hoppas jag på att komma in på fastighetsmäklar utbildningen eller fortsätta söka jobb. Dom söker till en ny möbelfirma som ska öppna i Malmö, det kanske hade varit något för mig !? :)




Växjö nästa

Idag hänger jag med Christofer till hans lumpenåterträff i Växjö. Pappa ska passa Nelly, alltid lika kul att tänka sig en stor karl med en chihuahua :) Lillasyrran är hos honom denna helgen så hon tycker det ska bli kul med lite hundbesök!

Jag har träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens badminton :S Kan knappt gå.. så blir det när man glömmer att stretcha.. Vi spelade med Anna och Victor. Hur kul som helst, det måste göras om :) På kvällen tog jag en mysig promenad med min lilla pålle och Zenda som sprang efter oss. Hon älskar att vara i stallet där hon får vara lös och springa fritt hit och dit, hon tar riktiga ärevarv runt åkrarna! Det lite roliga är att jag köpte Deedee samtidigt som vi skaffade Zenda. Så dom har växt upp tillsammans. Dom brukade jaga varanndra i hagen som valp och föl, jättegulligt :)


Hittade en gammal mobilbild från 2006 .. ganska dålig kvalle dock!




Nu bär det av till VÄXJÖ !!


Väla

Ikväll blir det kvällsshopping på Väla! Gött som fan :) Man visar bara HD passet och så har man typ 20% på allt på väla .. hihi. Så nu blir det att ta brumbrumbilen och hämta upp Anna. Älskling kom nyss hem från jobb så vi får se om han orkar hänga med. Bjuder på en skön låt! .. en dansk en ;D


Rösta på min design



Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ner till stan ..

och ta en fika med mina gullegrisar Erica & Malin :)



By the way, Malin har skaffat blogg: malinmariaannelie.blogg.se check it out!


Uppe med tuppen

Har nyss kommit hem från en långpromenad i jordbodalen med denna godingen :)




Nelly däremot fick stanna hemma. Hon blev biten av min kusins hund igår och ligger hemma jätteskärrad. Hon haltar på ena benet och rör sig knappt. Men hon stödjer på det så jag tror det satt sig mer på psyket. Svansen är mellan benen hela tiden. Lilla gumman, hon e helt förstörd. Hoppas det går över snart.. Ska gå till Anna senare idag och få lite smärtstillande som hon har över sen hennes katt blev sjuk.. Nu ska jag bära henne till vattenskålen för att se om hon är lite törstig :)


Glad påsk alla små kycklingar

Igår åkte jag och Christofer ut till restaurang Bryggan i Höganäs för att träffa mamma, mormor, moster, kusin och hela gänget. Supergott och jättetrevligt!! Idag blir det Christofers släkt, påskmiddag hos hans föräldrar :) Han ska bara jobba klart, sen bär det av till Rydebäck. Jag ska under tiden till stallet och mysa med alla djuren. Blir underbart i detta fina vädret!



Nelly i sitt fågelbo .. ;)


Borta bra men hemma bäst!

Vi har haft en helt underbar månad i Thailand och Malaysia. En resa man kan leva på länge! Träffat många olika människor, sett många nya underbara platser som är helt obeskrivliga. Tur man har kamera, den har varit min bästa vän ( förutom Erica) på resan .. sitter nu och kollar igenom alla tusen bilder. Härliga minnen :)

Men det är SKÖNT SOM FAN att komma hem. Saknat älskling, vänner och alla djuren! Gosat sönder vovvarna nu ... haha. Och inte tala om hur skönt det är att sova i sin egen säng!! Man är lite jetlagad nu så har sovit mesta av tiden.

Idag blir det att försöka komma ikapp dyngsrythmen och tvätta lite!


Skönt att drömma sig bort lite ...


RSS 2.0