Festivaldax

Håller på att flyttstäda i gamla lägenheten för tillfället. Började igår med hjälp av Anna och Coffe, idag har jag städat själv .. trist. Innan jag och Anna städade igår käkade vi afterwork med Johanna och Malin. Supergott och superväder, så himla varmt :) Det är annat än idag det, regn i luften har det varit hela kvällen. Jag och Anna invigde Helsingborgsfestivalen nu ikväll, genom att käka en god sallad i ett av alla stånden. Eller god och god, den va lite för nyttig för att vara "festival" .. lite dressing hade ju inte skadat! Sen va det Rix Fm festival, lite blandade artister, inga spec bra men trevligt att komma ut och känna av stämningen. Nu blir det sängdags, ska upp tidigt imorn och jobba .. NattiNatti ;)

Vi ikväll ..

Lite fel, eller?

The body shop, kosmetika butiken som alla vet, sponsrar nu Stop Sex Trafficking. Känns inte det helt fel.. med tanke på .. hum, namnet kanske?

ullared

Idag åkte jag och Johanna & Johanna till Ullared och shoppade loss. Det blev en massa roliga grejer, onödiga som användbara. Det är ju bara så himla kul att slänga i vad man vill i kundvagnen och ändå inte behöva tömma hela kontot! Härlig känsla :) Nu sitter man hemma efter en lång dag. Trött som bara den! .. känner mig riktigt sliten..
Såklart skulle dom filma just idag och vi försökte undvika kamerateamet, men vetefan om vi kom med lite ändå.. att bli ullared kändis är det sista man vill!!

Här är vi en annan gång, Britney i Globen 2009

Idag har hösten kommit till Skåne

Det har verkligen varit höstväder ute idag. Stormat och småregnat och varit sisådär 19 grader ... :S INTE DAGS ÄN! Jag har inte hunnit få någon fin bränna, den har försvunnit efter allt jobbande ..
Har jobbat sjukt mycket denna helgen, 12 timmarspass efter 12 timmarspass. Ikväll så får det bli tidig läggdags. Ska upp och jobba kl 06.00 imorn, kommer vara hur trött som helst. Idag har det gungat rejält på båten. Har varit hemma snart en timme och det gungar fortf .. mår inte helt OK.
Igår var vi på 25 årsfest, min kompis Christoffer fyllde år. Så det blev grillning och festande, dock utan alkohol för min del då jag skulle jobba idag. Men det var jättekul :D


En njutande Nelly en höstig oktober dag, hoppas det dröjer några månade till innan löven hamnar på marken ..



Första natten i nya lägenheten

Igår gick flyttlasset. Som tur hade vi vänner till hjälp, TACK ALLA, vi hade inte klarat oss utan er! En hiss hade passat sig bra igår. Trapporna upp till tredje våningen var en plåga för benen. Eftersom jag har problem med ryggen blev det inte så tunga lyft för min del. Johanna som också hjälpte till är gravid så hon och jag gick mest och småfixa medans killarna fick svettas som grisar!



Nu dagen efter är det bara problem. Kylen har slutat att fungera, mitt internet la av, tv sladden räcker inte, jag har gjort stora hack i vårt nyslipade golv.. och ja, det kommer väl komma fler saker känner jag på mig. Ska jobba 36 timmar i helgen så det kommer bli att Coffe får fixa allt här hemma. Så nu blir det att köra maten till gamla lägenheten och nästa vecka blir det jakt på ny kyl!


Jag ska bli sushi mästare

Fick en födelsedagspresent av kusinen idag, hon och jag ska på sushi kurs den 12 sep :D Ska bli jättekul att lära sig alla små knep.. Som det är nu köper jag ute hela tiden. Blir lite dyrt i längden, så perfekt att kunna göra själv!
För övrigt blev det ingen flytt idag. Hann inte helt klart. Så det blev packning och städning, så flytten får väl vänta tills på ons när jag är ledig. Nu på kvällen har jag varit ute med pållen på en mysig kvällstur bland åkrarna .. :)

Smaskig sushi på min och kusinens semester i Egypten nov 2009

Flytt på G..

Imorn är det dags, då flyttar vi! Hatar att flytta, jobbigt med alla trappor..
Idag har jag jobbat till 14.00, sen blev det powernap efter det. Behövdes verkligen efter en vecka med tidiga mornar. Kvällen har bara varit lugn, god mat och film. Handen som gungar vaggan såg vi. Har sett den ett antal gånger men när man inte minns handlingen så är det dags att se den igen. Dock inte lika läskig nu som jag tyckte när jag va liten.. ganska sjuk film. Kvällsmat blev entrecote med stekt nypotatis.. och bea såklart, smaskens!


15 juli

Idag är det jag som är födelsegrisen. Den 15 juli för 24 år sedan ploppade jag ut efter att mamma stackarn lidit i 15 timmar. Nu när man är i denna åldern har man en massa beslut att ta. JOBBIGT! Vad ska man göra med sitt liv? Vad ska man plugga? Vart ska man plugga? När ska man skaffa familj, när ska man växa upp? Känner mig fortf som 15. Jag har iallafall IDAG, tagit ett steg framåt. Jag ska bli mäklarassistent! Börjar den 1 sep och sju månader framåt ska jag plugga på distans. Endast åka till Stockholm 4 ggr under tiden för tentor och dylikt. Det ska bli superkul att äntligen göra något med sitt liv.. :)

Ikväll ska vi hitta på något som jag inte vet om.. får se vad det blir för trevlig överasskning. Det blev inte Bakken pga det dåliga vädret. Så vi tar det imorn ist när det ska bli 27 grader och sol!


Sushi & Sherlock

Efter att ha jobbat och renoverat lägenhet, känner både jag och min andra halva att det är dags för myskväll. Sushi och Sherlockholmes blir det + lite dipp! GOTT! Känner oss välförtjänta av det :)

Imorn fyller jag 24, woops va tiden går fort! Det blir först jobb sen kanske vi drar till Danmark och Bakken.
Men nu, mys och goda sushibitar i soffan med älskling.. :)


Underbara Helsingborg

Dagen har spenderats på beachen .. härligt härligt! Jobbade 6.30 - 14.00. Stod och lutade mig ut från båten, kände den svepande vinden och tittade ut på tropical beach när vi närmade oss Helsingborg. Tänkte, jag måste dit idag. Så hem och dra med mannen ner till stan för en god lunch och efter det blev det stranden. Helsingborg är så himla fint. Man fick en riktig utomlandskänsla.

God räkmacka till lunch


Tropical beach och jobb i bakgrunden..


Vackert


Sandiga sandaler :)


Har nyss fått reda på att jag inte kom in på skolan som jag ville. PISS! Men men, då blir det nog att plugga till mäklarassistent på distans ist. Kostar lite pengar men det får jag väl fixa någon lösning på..
Nu blir det att hoppa ner i soffan och kolla på Dexter med älskling.

Lördagskväll,

Och fotboll på tv, suck! Kan det bli mer ointressant.. Jag är hur trött som helst. Har varit en hektisk dag i caféet, my feets hurts och kroppen vill bara sova.. det blir inget party ikväll rättare sagt! Imorn är jag ledig, då blir det playan. Äntligen.. det blir invigning :) Nu gjorde Uruguay mål, 1-1 står det. Får väl kanske sätta mig i soffan och joina grabbsen...

Det gungar, det gungar..

.. fortfarande i mitt huvud! Lång dag på jobb idag. Slutade mitt pass med en massa ryssar eller vad dom nu kom ifrån. Varför prata sitt modersmål när man åker utomlands? Jag skulle aldrig få för mig att snacka svenska med personalen i affären på Rhodos ... Annars har det mest varit tyskar och norrmän som invaderat färjan. Medans föräldrarna ställde sig framför mig och försökte få mig att förstå det tyska språket, så jagade barnen varann med parfymerna. Hum, sicken dag. Och det va inte allt, kolla in vårt SUPERERBJUDANDE på marabou!

Det var allt för ikväll, nu blir det att nanna kudden. Imorn blir det jobb till 14, sen tapetsering och dagen kommer att avslutas med bio, ECLIPSE :)

Sov gott!



Back to the sea..

Imorgon börjar jag mitt schema på jobb. Så ska ni över till Danmark en sväng så titta förbi i butiken på HH Ferries, där sitter kanske lilla jag, fram och tillbaka, fram och tillbaka, ena turan efter den andra :)

En helt annan sak, känns det inte helt konstigt att tända ljus hemma på sommaren? Jag fick ett sånt mysryck som man får varje kväll på vintern. Städar upp lite och tänder alla ljus. Det är mysigt om nått :) Har dock aldrig tidigare gjort det på sommaren...


Första doppet avklarat!

Denna helgen har varit späckad! Helt sjukt underbar :) Solen har stekt konstant, poolen har varit KALL, men svalkande. Blommorna har varit vackrare än någonsin och maten kan man inte klaga på.
Firade mamma i Höganäs i lördags med hela Hammarstedt familjen. Innan dess bad i poolen hos kusinerna. På kvällen var det utgång med tjejerna. På söndagen blev det firande av Farmor och Farfar med hela Hansson familjen, god mat och åter igen ett dopp i poolen. 19 grader .. iiiish :S KALLT! Innan dess var vi på gröningen och tog oss ett dopp i havet. HELT outhärdligt! Mina lungor frös ihjäl.. Idag väntar renovering i lägenheten :)

Jag & Malin hemma hos Melanie

sista tiden

.. i ghettot :) Ja, snart är det flytt norrut. 5 km norrut rättare sagt..
Jag och Coffe var nere på söder härromdagen och besökte tasty house. En god glass blev det :D


RSS 2.0