Mot Stockholm!


Sommarvärmen är TILLBAKA!

Bara över helgen har jag hört, men man kan alltid hoppas på mera :) Idag har jag ätit lunch med mina älsklingar på O´learys och därefter gick pappa tillbaka till jobb så Filippa och jag tog en tur i stan. Mysigt och supervarmt, verkligen strandväder.. Nu ska jag packa det sista sen bär det av till CARRO och STOCKHOLM för en helg med fest & shopping. CIAO ;)

Bus i spjälsängen!

Min lilla buse vänder sig runt i sängen för fullt nu. Hon vaknade nyss och då hittar jag henne såhär med fötterna på huvudkudden och med ett litet flin. BUSE!


Skogtur & Utposten

Efter allt bakande hemma hos Johanna i tisdags så gick jag en tur med Anna och Victor i Pålsjöskog. 7 km rättare sagt :) Underbart väder och likaså utsikten! Nelly hängde med hela rundan utan att klaga, tänk så många steg hon måste ta med sina små ben. Jag har alltid henne lös eftersom jag har full pli på henne, men joggarna kommer i sån himla fart så att jag knappt hinner kalla in henne.  Vilket resulterar i att hon nästan blir nertramad, det är ju bara 1 på 10 som ens tittar sig för. Dom mejar ner allt i sin väg, lite smått irriterad blir man, hur svårt är det att sakta in!?
Efter promenaden så mötte vi upp Coffe och gick till Utposten och åt en SUPERGOD Oxfilé på toast!
Idag är det tvätta som gäller hela dagen, sååå trååkigt!! Men ett MÅSTE. Kommer ta en liten paus och åka till mina kusiner i eftermiddag och hälsa på :) Annars så blir det att packa väskan.. Drar till Stockholm imorgon ;)

Bakdags

Nu ska jag hem till Johanna och baka lite. Kanske blir det lite ideér till dopet !? Johanna ska öva lite inför Miltons 1 årskalas. Tror det blir cupcakes :D
Men jag siktar nog mer på en tårta till Filippas dop, med massa rosa glitter & hjärtan!


Mammas lilla busunge

Hej å hå så fort utvecklingen går nu! Nu greppar hon tag i massa saker, kaninens öron i vagnen är populärast :)
Hon har två tänder som håller på att smyga sig fram, vassa som attans! Stämbanden tränas rejält, det kommer ibland riktiga basljud blandat med ilande skrik.
Igår var hon riktigt trotsig. Jag gav henne en grön tub att leka med och sen när jag tog den ifrån henne började hon gallskrika.. Det är nog dags att börja bli en STRÄNG mamma :) .. vi får se hur det går ..



Ikväll blir det mat och show på Wallmans Salonger :)

Bröderna Daltons

I helgen har vi festat till det :) Mickes bror har förvandlat Trappa Upp i Höganäs till Bröderna Daltons. Skitsnygg blev det, och skitkul hade vi. Urartade bara liiiite .. Jag och Johanna var bra på det, och ja Coffe också för den delen! Mamma och Ola passade Filippa hos oss i stan och vi sov ute hos dom i Höganäs.
Vi startade med lite tacos och drinkar hemma hos oss..

Tänder på G..

Det är faktiskt en vass liten tand som sticker upp.. Tur att jag nyss slutat amma! Att bita mamma i fingret är väldigt kul, men aj aj så ont det gör :) Det förklarar den sista veckans gå upp klockan tre på nattens trams. Men idag sov hon faktiskt till 8.00, SKÖNT! Hon har också börjat att äta gröt varje dag, smaskens tycker Filippa :D



Idag har vi suttit ute på terassen, superfint väder hela dagen. SOMMARVÄRME :D Sen har jag varit och tränat och nu blir det en god köttabit till kvällsmat, sen kvällsmat.. Men det gör inget, det är ju fredagskväll :)

Ett tufft träningspass har jag och Johanna...

img_2920 (MMS)

Ett tufft träningspass har jag och Johanna nyss haft. Intervall Flex! Nu sitter jag här hemma med TUNGA ben.. Duschen kallar!


Mys-film-dag

Johanna och Milton är på besök och vi ska ha en mys söndagseftermiddag! Massa gott snacks och bra filmer, vi börjar med No strings attached, sen står Bad Teacher på tur!

Lägenheten SÅLD!

Det blev ingen vinst men nu är den iaf såld. Vi skriver kontrakt på måndag och tillträdesdag kommer troligen bli 1 dec.. Så så fort vi har skrivit kontrakt så ska alla våra möbler hit till nya lägenheten :) Förhoppningsvis nästa helg om inte Christofer jobbar.. Så den kommer stå tom ett tag, lite trist att man inte får hyra ut den i andrahand.

Nu har jag mixat mig denna goda blåbärssmoothin och ska snart bege mig till farmor för lite kvällsmat och umgänge, älskling är nämligen påväg till Stockholm och kommer vara där hela helgen :(


Wallmans

Förra veckan damp det ner ett brev i lådan - KÄRA GRANNAR, varmt välkommen till Wallmans i Helsingborg. Vi bjuder på en 4-rätters meny och högklassig underhållning!
Så den 22 september ska vi dit med Johanna & Micke, kommer bli skitskoj. Då kanske det blir värt att ha öronproppar när man ska sova några ggr i veckan hela hösten lång ;)




Fullspäckad dag!

Imorse var vi på föräldraträff på Tågaborg. Bebismassage stod på schemat. Jättekul att träffa en massa bebisar i Filippas ålder :) Massagen tyckte hon var sådär lite lagom kul..

Efter det så bjöd Johanna på lunch och även där va det ett antal mammor, med lite större bebisar förstås. Johanna & Charlie, Mikaela & Vincent och såklart Johanna & Milton. Som killarna har börjat " slåss" haha, dom puttar och drar i varandra. Runt 9 månader är dom allihopa och dom kryper rundor och drar sig upp mot allt! Tänk när Filippa är så stor, längtar :)

Sen var det bara hem och ut med Nelly. Körde efter det mot Väla med Anna. Vi var ju tvugna att kolla in den nya delen, och såååååå fint där var! Den gamla delen kan ju slänga sig i väggen. Riktigt lyxigt kändes det. Sushi har dom också fått, ett plus i kanten måste jag säga, god var den också.

Fick med mig detta hem från väla + lite andra saker :) Bara grejer till Filippa. Höstmodet verkar vara väldigt, hum, RÖTT? Inget för mig.. Roligare att shoppa till sin lilla flicka.


Gulliga vantar o skor som matchar hennes nalle mössa ( som för övrigt är borta, men hoppas den kommer fram innan det blir kallt! )


Fiiin


Nu har lillan somnat gott i sin säng. Hon har börjat bli väldigt grinig på kvällarna och vaknar på nätterna. Inatt vaknade hon kl 2 .. det har hon inte gjort sen vi kom hem från BB. Kul om hon ska börja med sånt trams nu. Men det händer antagligen mycket i kroppen.. Vi hoppas på att det ska vara något tillfälligt ~

Lyckat!

Måste tillägga att hon gillade majs och potatis :) Hon vräkte inte i sig precis, men ingen konstig min alls som jag hade trott. Det blev ungefär två teskedar hon fick i sig. KLADDIGT blev det, fastän att jag hade dreggellapp på så lyckades hon kladda ner både byxor och tröja..

Imorse var det dags för BVC besök så det blev en låång promenad till Tågaborg i solskenet. Jag hade på tok för mycket kläder på mig och höll på att svettas ihjäl. Nu på eftermiddagen så har vi solat i bikini på terassen, härligt! Tillbaka till BVC, hon vägde 6450 g och var 65 lång. Hon har skjutit iväg rejält både på längden och bredden :D

4 månaders älsklingen!

Idag blir Filippa hela 4 månader och det ska vi fira med första smakportionen. Potatis, smaskigt får jag hoppas. Mammas fingrar och allt annat är ju jättekul att suga och bita på :)


En vecka på Side Resort

Vi har haft en underbar vecka i Turkiet. Närmare bestämt på Side Resort i Side. Vädret har varit väldigt bra fast FÖR varmt för min smak. Mellan 33-39 grader hela veckan och när vattnet i havet inte svalkar en så är det inte så himla mysigt. Det blev poolen för hela slanten och vi lämnade inte hotellet så värst mycket. Hade ett superfint fyrstjärnigt hotell så det gjorde oss inte så mycket :)
Filippa har skött sig utmärkt och över förväntan, till er som tvekar att åka med barn - ÅK!



...och sist men inte minst, Filippas första bad i havet!




RSS 2.0