GYM

Då har man varit och köpt gymkort på Friskis idag. Sommarkortet som gäller i 3 mån. Ganska bra att prova på hur mycket man hinner träna nu med en liten innan man köper helår :) Men det kändes ganska bra faktiskt, första gången på ett år jag tränade idag! Snart bor vi ännu närmare dessutom.

Nu ikväll har vi kollat på HIF match i Rydebäck och grillat korv. Filippa fick en ny leksak av sin farmor och hon greppade något för första gången :) Det går framåt, huvudet börjar också bli stadigare.. hon är ganska långsam i utveckligen men det är skönt att man kan lägga henne varsom och att hon inte rör en fena. Snart kryper hon runder överallt och då kommer man nog längta tillbaka till denna tiden..


En liten pose på det ;)

...

Filippa är bitter för att hon var tvungen att ligga i vagnen under hela rock koncerten igårkväll...


Festivaldags

Langos i massor, vilda karuseller och en mängd bra artister - Nu är det Helsingborgsfestivalen!

Rebecka & Anna kom hem till oss igårkväll. Vi skulle egentligen ner till Rix FM festivalen men efter ett par cider så tyckte vi att det var mycket trevligare hemma än att gå ner i vimlet. Runt 22 snåret gick vi ner och åkte en karusell och senare mötte vi upp Coffe och Elin. Coffe och Anna gick och såg Von Benzo medans Rebecka, jag & Elin käkade Langos.. Såååå gott!! Filippa var så snäll och låg och sov i vagnen hela tiden :D

Idag kommer mamma hit en sväng och ikväll ska jag och Filippa hälsa på pappa på jobbet tänkte vi. Han jobbar länge dessa festivaldagarna, 10 - 22 ungefär.. så vi får går dit för att få en liten skymt av honom :)


Älskar Orkidéer .. på tal om ingenting :)



Visning

Nu ikväll har vi haft visning på lägenheten. Hoppas dom gillar den :) Det verkade så iaf. Dom ska ringa om några dagar och ge besked. Annars är det bara att anlita mäklare! Nu ska vi iväg till Joel på Råå för lite grillning..

Älskade bebis!

Min underbara tös är snart tre månader. I fredags fick hon sitt 3 månaders vaccin. En spruta i varje lår, STORA sprutor. Usch stackars liten, hon blev jätteledsen och fy vad jag kände mig ond som bara satt och tittade på. Ett ont måste! Jag började nästan böla jag med, det var mycket värre än vad jag trodde att det skulle vara.
Hon vägdes och mättes också, 62 cm lång och 5200 kg. Hon har börjat skratta en massa nu, så himla kul!

Nu har vi nyss varit hos farmor & farfar och hälsat på. Min farmor & farfar .. gud va krångligt det ska vara nu när man ska säga mamma hit och pappa dit och att det betyder olika saker.

Innan dess så har vi ätit lunch på Olsson´s skafferi med Caroline & Samuel som spontant tittade förbi Helsingborg :) Jättekul!! Hoppas dom stannar länge .... :D Efter lunchen åkte jag och Carro till Väla en sväng där jag köpte dreggellappar och ett par gulliga ballerina.
Filippa dregglar så mycket att inte ens dreggellapparna hjälper.. vad gör man då? Tröjorna blir helt genomsura..

Nu ikväll blir det nog en mysig promenad längs friabad, men först ska vi vänta på att pappa kommer hem från gymmet! Ciao Ciao


Min 25 årsfest

Som man brukar säga - En bild säger mer än tusen ord


Spackel spackel

Idag har jag och Anna satt upp resten av strukaturen i vardagsrummet. Snyggt blev det! Sen var Anna tvungen att gå iväg till jobb, men mamma stannade och tog hand om Filippa. Då passade jag på att spackla klart hela rummet. Nu är det bara målning som återstår. Det fixar jag imorn när Coffe kommer hem från jobb :)

Mamma smygfota oss när vi var i full gång med att kapa till snygga hörn!



Måste bara tillägga att jag har superlim på mina händer och det går inte bort, sjukt stööööörigt!


Shoppingen i Göteborg

Hittade en massa fint i Göteborg. Både på Freeport och inne i stan! Bland annat dessa sakerna:






 ..och en massa fina bebis kläder på Zara!


I Göteborg !!!

img_2642 (MMS)

I Göteborg !!!


Kalasbilder

Det var egentligen tänkt att vi skulle fira mig ute i Höganäs i mammas trädgård. Men det var risk för regn så vi fick planera om lite. Det blev här hemma hos oss ist, och iom att det var ca 30 pers så fick det bli öppet hus ist. Det gick superbra, alla fick plats i vårt vardagsrum efter lite ommöblemering :D En lyckad kväll!!


Vi bakade FEM laddningar kladdkaka, i en bunke.. det får man armmuskler av kan ni tro! SOCKERCHOCK!



Sen blåstes det serpentiner :)





Mamma, Christofer, Olivia & Ola



Elvira & Stefan



Älskling & Jag



Ulrika & Olivia



Farmor Eva-Karin & Filippa



Farfar Christer & Faster Rebecka busar med lillan!



Sist men inte minst.. Min fina mosarella & tomatsallad :)




Nu ska jag ta med mig bebis och hund och bege mig till Johanna & Micke och ta en titt på deras nya hus. Sååå spännande!!


15 Juli - Min födelsedag

Idag blir jag 25 år, bara hälften kvar till 50, tjohoo ;) Har haft hela tjocka släkten på kalas idag och nu har vi potatissallad kvar i massor!

Nu är det bara att fixa disken och plocka in maten som blivit över, sen blir det sängdags. Det tar på krafterna att hålla kalas!


Godnatt från mig & Nellybus :)


Komatta!

Klickade nyss hem denna snygga komattan, äntligen! Hoppas nu den är fin i verkligheten också :)


Kul i babysittern

Såhär glad var jag imorse!



Kul att räcka tungan till mamma :)



Tittut!


Då blir det flytt IGEN!

Jag har flyttat varje år sedan 2006 då jag flyttade hemifrån. Egentligen hatar jag att flytta! .. men det har bara blivit så.. Nu är det dags igen och det kom väldigt lägligt då trapporna börjar ta på en. Utan hiss och bebis är ingen bra kombination.
Marcus har fått fotbollskontrakt i Holland, så vi tar över hans lägenhet. Hiss, diskmaskin och en terass på 30 kvm gör livet liiite enklare :)
Filippa får också sitt eget rum och det gillar jag!! Äntligen får jag inreda ett barnrum :)

Vi funderar på att renovera klart köket i denna lägenheten innan vi säljer, men har inte bestämt oss ännu.


Jaha, då är det snart dags att börja packa igen.. Synd man inte hade en trollstav!


Helgen

Anna hade fest i lördags, en riktigt rolig fest med massa shots och roliga lekar :) Efter det drog vi ner till Cardinal och dansade loss tills klockan var 4. Det var ett tag sedan man kom hem så sent på natten ..

Hanna & jag
Nathalie
Vem kan pricka Mr. Sexy´s sexpack!? JAG VANN!
Sen fick vi leka med ballonger :)

Regn= STÄDDAG

Pissregn ute och det ser ut som kriget här hemma. Det kan ju bara betyda en sak... Jag har diskat så mycket att mina händer ser nu ut som en 90 årings :(

Men med lite skön musik så funkar allt! Denna låten ligger etta på min topplista just nu!


Strandmys i Höganäs

Idag åkte vi ut till Höganäs för att besöka mormor hela dagen. Det blev en stund på stranden och premiärdopp för mig :) Faktiskt jättevarmt i vattnet!

Jag bar ut Nelly i vattnet och så fick hon simma in. Hon varken hatar det eller tycker det är kul, det är vad jag tror, hon har ju inte mycket till val när jag släpper ut henne i havet. Det är bara att simma in, och det är hon jätteduktig på!



Världens finaste :)


Vi gick inom barnbutiken "Liten" på vägen hem & jag köpte denna fina tröjan till Filippa!

En dag på Bakken

Anna fyller 25 år idag!!! Jag och Hanna firade henne genom att åka till Bakken :) Dagen bjöd på mycket skoj och lite läskigheter, bland annat fint väder, god mat, troschock, värmebölja, vattenstänk, tårar och just nu är jag bara glad över att vi kom ner levande från bergochdalbanan.. (låter kanske lite dramatiskt men rädd var jag)

Fölsegrisen!



Anna & Hanna!


Grisen & Jag


Anna lyssnade tydligen bara med halva örat när jag varnade henne för slutet på denna attraktion ;P


Mmmmm, gott med glass!



Det jag ville komma till med texten ovan var att vi fastnade i träbanan, i en backe i slutet. Först trodde vi att det skulle vara såhär och att vi bara väntade på ett annat tåg men så var inte fallet. Det märkte vi när en kille kom mot oss och samtidigt gick sakta fram längs dom smala plankorna längs väggen. Jag satt längst bak och hörde bara det andra tåget som var igång komma närmare och närmare och han som kom för att hjälpa oss inte kunde få igång tåget själv. Jag tänkte bara nu kommer det andra tåget snart köra in i oss och vi kommer dö! Eller iaf få en rejäl wiplash och kanske en halvkroppsförlamning på köpet.. Men tre andra killar kallades dit och dom kunde stanna alla tågen och putta igång vårat. Phjuuuu, det var en ordentlig lättnadskänsla, så rädd jag var. ALDRIG att jag åker den mera, var skeptisk redan innan då den knakar och känns allmänt ostadig.
Jag hörde att dom sa till varandra - Konstigt att inte larmet gick igång.. Detta kallar jag bra säkerhet!

Såklart blev jag blötast på vattenrutchekanan och jag som ändå gömde mig bakom Hanna.. typiskt! Så där gick jag med blöta byxor och en blöt häck som inte vill torka.. :(

Vi åkte i spökhuset, det dära spökhuset jag åkt i tusentals gånger och brukar inte alls vara så rädd. 5 åringar åker den utan att bli rädd. Men för första gången så var där en levande människa där inne som hoppade fram och tog tag i vår vagn. Han hade en vit läskig hockey-mask eller nått liknande och skoja doja om jag blev rädd. Hanna med för den delen, vi skrek och skrek och skrek och när vi kom ut så sprutade tårarna som bara den. Så nu har vi två karuseller jag vägrar entra nästa gång det blir Bakkenbesök.

På vägen hem sket en fågel på mig. Det kanske var min lyckodag trots allt!



Ibland blir man rädd för sig själv..

Jag hade ställt väckarklockan på 07.00 för att vi skulle till familjerättsnämnden och skriva på faderskapspapper. Jag har inte ställt klockan på månader för jag har ju min egen lilla sångfågel som skriker så ljuvt på morgonen :)

När mobilen pep så vaknade jag av ett ryck och trodde (detta är lite pinsamt) men jag trodde att madrassen i vaggan pep. Och jag KUNDE verkligen inte stänga av den, tryckte och tryckte och tillslut så slet jag upp täcke och lakan och försökte komma åt under madrassen. Jag kom ihåg att jag blev grymt frustrerad.. Sen märkte jag att mobilen lät och stängde av den och somnade om. När jag väl sen gick upp hade jag nog glömt allt och fick en chock när jag tittade på vaggan men kunde då komma ihåg vad jag hade gjort. Usch, sånna här saker man gör i sömnen är helt sjuka. KNÄPPGÖK!

Nu bär det av till skogen för en långpromenad med mamma & Zenda :)

Snygga vaggan ;)


Två månader

Filippa blir två månader idag. Världens sötaste lilla flicka, så snäll & go!
~ MAMMAS LILLA ÄLSKLING ~


Inredningsparty

Galen kväll igår!
Men skitkul hade vi. Inredningsparty hos Mikaela och sen övergick det till fest och utgång när klockan slagit tolv. Det blev en massa vin och tjejsnack och jag köpte en superfin lanterna som jag ska ha i vardagsrumsfönstret är det tänkt!

Sushi och fördrink hemma hos oss innan vi begav oss iväg ..


RSS 2.0