Kalas och julskyltning

Dagen startade med att hämta halm i massor, så nu klarar DeeDee sig hela vintern. Hur skönt som helst att ha det avklarat nu när vädret ska bli ännu sämre nästa vecka, eller ja, sämre och sämre, sämre för bilkörning iaf! Jag tycker detta vädret är hur mysigt som helst, längtar inte en sekund till solen. SANT!

Ikväll har det blivit 25 årsfirande för Coffe här hemma, tårta och kakor i massor, jag spricker snart :) Efter detta gick nästan hela gänget ner till julskyltningen i stan. Så himla mysigt..
Nelly hängde med innanför min jacka och höll både henne och mig varm. Nu blir det filmtajm med älskling, får se om man kan trycka ner lite chips :)

 

 


Lördagsmys

Nu ska jag trycka i mig denna feta pizza och coca cola, har varit igång hela dagen så känner mig förtjänt av det :D Sen är jag desstom i v. 18 och ska ha gått upp mellan 5-6 kilo, jag har bara gått upp 2, så behöver fetta upp mig lite haha .. alltid bra att ha något att skylla på! Jag tror att bebisen klämmer min magsäck eller nått, har ätit dåligt i flera veckor nu. Då är det lätt att det slinker ner skräpmat.. ajabaja! Men sååå gott!


Snöstorm!

Kan det bli mysigare ? :)



Idag har jag varit på Jysk och köpt de sista två stolarna. That´s it! Nu resten av dagen är det bara att vara inomhus och städa och städa, det blir kalas imorn! Ska slänga ner lite tvätt också, blev aldrig klar sist. Allt detta blandar jag med sugerhög julmusik så går det mycket fortare, svisch säger det bara ;)


Skruva, skruva, skruva ... KLART!

Det blir att åka till jysk imorn och göra bordet fulländat, två stolar till ska dit!



Även denna ljusstaken är köpt idag, 399 kr på Härliga hem.


Fynd fredag!

Har fyndat ett fint bord idag på blocket. Väldigt välbehövligt om man säger så. Ska ha kalas för Coffe nu på söndag så jag har letat överallt efter bord i flera dagar. Ville egentligen ha ett svart eftersom vi har så mycket vitt. Hittar inget som passar mig (inte i min prisklass iaf ). Men det är tur jag är en blocketfantast, hittade ett vitt bord med 4 svarta snurrstolar. Vill ha 6 stolar och såklart finns dom på rea på jysk nu för 350kr/st, PERFEKT! Så det blir ut å shoppa 2 stolar till imorgon. Så sammanlagt kommer allt gå på 2700, billigt och bra!

Så nu ikväll blir det att montera upp det, fick ju plocka isär rubbet innan det gick in i bilen. Men allt går in bara man vill så! Annars så bjuds denna fredagskvällen inte på mycket mer än idol och att laga lite tomatsoppa och vitlöksbröd tills snutte kommer hem :) Är helt slut i kroppen efter allt bärande så det blir något snabbt och enkelt..


Tvätthjälp

Idag har jag verkligen tvättat HELA dagen, och då menar jag HELA dagen, från 9-21 .. Vi har bara en tvättmaskin så har man mycket tvätt så ... Men det är tur man har en snäll hund som hjälper en ;)


Julstämning

Ikväll har jag satt fram lite ljusstakar och lite annat smått. Äger faktiskt inte så mycket julpynt men i år känner jag för att fixa till det lite extra. Kanske blir det riktig gran? Det är bara allt barr som hindrar mig. Nu precis har jag, älskling och hundarna har sett på A Christmas Carol med Jim Carrey. Den var bra, jag älskar julfilmer!


Min nya ljusstake från Ullared


En liten smygtitt ..



.. har tjuvstartat på julgodiset ;)


Lilla Milton

Ikväll har jag och min käraste varit och hälsat på hos de nyblivna föräldrarna. Helt underbar liten bebis, luktade så mysigt och va så otroligt söt. Man hade kunnat hålla honom i timmar .. :)


Glad gladare gladast

Det är jag just nu :) Johanna har äntligen fått sin lilla pojke, så himla söt! Han föddes i tisdags morse kl 0400 !
Sen har min älskling fått jobbet han sökte i HBG. Så nu kommer han vara hemma mycket mera! Me like .. :) Så efter nyår är han butikschef på The phone house mittemot knutan, så glad så glad :)

Hem ljuva hem

Efter en väldigt jobbig flygresa hem så landade vi idag i Köpenhamn. Var hemma i Helsingborg vid 12 tiden .. heeelt utslagna! Somnade, eller däckade rättare sagt så fort vi såg sängen. Vaknade igen vid 16. Jetlag så in i tusan .. och så ska man åka bil till Stockholm imorgonbitti. Det är bara att packa ur väskan och packa den på nytt. Det blir 90 årsfest imorn i Kallhäll, det ser jag fram emot :) Kunde skippat bilresan dock ..

Miami var underbart de sista dagarna då vi fick lite sol och värme, det blev dopp både i havet och i poolen :D


Äntligen sol i Miami

Om inte alla redan vet, så gick flyget till Miami Beach. Här är helt ok, lite annorlunda än vad man förväntat sig. Häftig stad men inte mer. Vädret har inte heller varit på topp så jag kanske ändrar mina värderingar om några dagar. Idag är iaf den första dagen med sol! Jippiiee!! Som vi längtat, MEN såklart det ska vara kallt då. Funkade iaf att ligga vid poolen, lite gåshud får man leva med. Avstånden är gigantiska så hyrbil är nästan ett måste. Får se, vi ska iaf byta hotell imorn. Vi kommer bo i south beach, bor nu ca 1 mil ovanför, lite dött område så glad att jag inte bokade alla dagar här. Man får åka buss om man ska någonstans och den stannar ÖVERALLT! Jag som är väldigt åksjuk tycker inte det är så himla kul..

Vårt fina hotell
Omklädningsrummet på Victoria´s secret ... såå fint!
.. där en uttråkad Coffe satt utanför och väntade i den extremt manliga stolen .. :)
Häftiga bilar överallt!
Shopping på Lincon Road
En mulen beach...

Sitter snart på ett plan till .......

Ja det får inte Coffe veta. Imorgon bitti går flyget från Köpenhamn.. Har dock råkat försäga mig att jag växlade till dollar, så hum.. jag tror han har en aning. MEN, han vet inte vilken stad. Det får bli en överasskning. Ska fira hans 25 årsdag den 9 nov och vad är inte en bättre present än lite sol (håller tummarna för fint väder) nu i höstmörkret :) Hoppas att han blir glad iaf. Har gaaaanska mycket att fixa nu när det blev så snabbt bokat. Jag är ganska impulsiv i alla resor jag gjort dom senaste åren, har nog bara bokat en vecka i förväg som max. Har lite fjärilar i magen .. måste packa vidare, men lägger upp lite bilder sen i lördags då vi hade halloweenfest!




RSS 2.0