Äntligen Johanna :)

Så äntligen har min söta Johanna också skaffat blogg. Hon kommer skriva om sin graviditet och allt annat runt om kring, hon är redan i v 28 men bättre sent än aldrig. Ska bli kul att se lite bilder, hoppas nu du kommer lägga upp mycket kul :)

Johannanordins.blogg.se



Idag har jag spikat upp lite saker i lägenheten, strosat runt i solskenet med hundarna och nu på kvällen har jag ridit en runda. Superskönt väder, lite kallt men friskt! Känner mig redo för hösten om man får säga så utan att bli halshuggen .. Mamma slaggar på soffan inatt för hon ska upp tidigt till plugget i Lund. Hon ska läsa bio-genetik- nått sånt .. Det är aldrig försent att plugga, glöm inte det. På tal om plugg kanske jag ska sätta igång med min bok - civilrätt. Hum, måste rycka upp mig själv. Att plugga på distans kräver självdiciplin!!  .. vilket jag inte har..

Nelly

Tänk så mycket kärlek en liten hund kan ge en.. saknar henne varje minut jag är ifrån min lilla bebis!


Fyndat



Titta vad jag har fyndat idag. Hittade den på blocket, 200 spänn. Billigt och super fräsch. Inte som dom gamla man hittar på loppis. Jag älskling och Johanna var på Framtid idag för att se om vi kunde fynda. Kom dit kl 10 så att vi inte skulle komma mitt i kaoset. Men nehe, då öppnade dom 11. Så där stod vi som några fån och trängdes med alla galna människor som skulle först in när startskottet går. Jagade av getingar blev vi också, usch så hemska dom kan vara. Utan något fynd och en korv mättare åkte vi hem tomhänta.

Nu ska vi på kräftskiva, Christofers mamma fyller år, så det blir fest i Rydebäck. Har köpt en korg + blommor + lite stenar, så ska göra något fint av detta :)

En kväll på ridbanan

Igårkväll åkte jag och Anna till Ekeby möbelaffär, där jag köpte en jättefin byrå till hallen + en gardin till köket och lite annat krimskrams. Efter det svängde vi inom stallet och Anna fick rida lite ponnyridning haha. Det gick bra, höll inte ens i henne!



Nu ska jag snart till jobb! Men innan dess ska jag cykla inom stan och se hur det går för Christofer och hans kompis. Dom står nämligen på The phone house event nere vid Åhlens. Pinsamt värre. Haha, undrar om han kommer tycka att det är kul att bli hatad av alla .. :P

En ledig fredag

Känns härligt. Har jobbat mycket på sistone. Men snart är det slut med det, jobbar sista dagen imorn. Sen blir det att hänga på arbetsförmedlingen igen. Kommer ju ha lite plugg också, snart kommer böckerna att trilla ner i brevinkastet. Förhoppningsvis idag, likaså IKEA katalogen :D Längtar haha..

Idag ska jag över till Danmark och hämta min lön och kanske gå och strosa lite i Helsingör om vädret är på min sida. Ser faktiskt ut att bli en fin dag!

Nu äntligen har jag tagit lite bilder på världens sötaste kattunge! Så himla söt, man kan inte ta ögonen ifrån honom det lilla livet :)



Min lillasyrra fyller år idag, Grattis Grattis!


Mjau

Ikväll ska jag och Anna ner till Sjöbo och hämta hennes lilla kattunge! En gråspräcklig liten sötnos, kommer lägga upp en bild på den senare. Men först ska jag till Annas plugg och göra ett hälsotest. Hum, undrar i vilken kondition jag är i.. vill knappt veta. Nej, nu väntar tvätten!

Detta är ju helt sjukt..

Djurplågeri eller vad .. stackas lilla åsna!


trötta dag..

Har ingen energi alls i kroppen i dag. Ligger bara i sängen och letar möbler på nätet och känner mig allmänt död. Gick en promenix med hundarna imorse, längs hela fria och tillbaka. Såklart skulle det börja regna och när jag kom in igen så sken solen. Maximal otur.. Ska hämta Anna runt 14, vi ska ut till framtid loppis och se om vi kan hitta några fynd! Annars har jag nada planerat idag. Riktig seg-dag .. har bara lust att krypa ner under täcket :) Föressten fick jag och upp lite gardiner igårkväll med hjälp av mamma. Äntligen hittade jag sånna gråa jag letat efter och 300 cm. Supernöjd blev jag. Letat som en galning, alla är ju bara 240 typ, och att sy upp själv vill man ju helst inte...

Efter loppisturen blir det en tur på min vilda hingst, får se hur det går. Min hästskötare Mimmi har börjat hoppa honom så han har blivit lite vildare...  :) Man kanske skulle ta några språng, inte för att jag är hoppglad med det är ju alltid kul med variation.. och han älskar det!


Grattis Nelly!

Min lille valp har blivit stor, grattis Nelly på 2 årsdagen :)


Göteborgs-helg

Har haft en riktigt bra helg i Göteborg! Massa god mat och himla fint väder :) Igår var vi på universeum och blev som barn igen, testade en massa roliga grejer och gick en sväng i djungeln ..







Nu blir det jobb till sent ikväll, har en tuff jobb vecka framför mig .. :(


shining



Älskar denna produkt! Har alltid köpt den på Åhléns men nu hittar jag den inte längre..  :( Himla bra är den, håret blir jätteglansigt och fint. Som tur har jag liiite kvar i flaskan .. :D
Ikväll blir det tapas med tjejerna, ska bli jättekul att ses allihopa! Det blir ganska lugnt för jag och honey har bokat hotel i Göteborg lör till sön, Scandic Europa vid Nordstan. Mysigt ska det bli, lite shopping och god mat på lördagen och kanske universeum på söndagen. Har alltid velat åka dit, men har aldrig blivit av. Nu ska jag se till att hitta någon fin färg till mina naglar, blir nog ljusrosa!

Måste även lägga till denna underbara, hemskt roliga ICA reklamen som gjorts. Det är den bästa genom tiderna, skrattar ihjäl mig varje gång.. Slutet är ju bara så himla bra..

En sväng på stan

Jag har hunnit en massa idag. Jäkligt skönt att gå upp i tid. Att bo mitt i stan och vara tvungen att flytta bilen kl 09.00på morgonen kan ha sina fördelar :) Tog en morgontur med vovvarna kl 08.00, sen frulle och vid nio åkte jag till Maxi och storhandlade. Så nu är kylen proppad till max. Sen har det blivit lite fix med lägenheten, fått lite ordning nu iaf :) Nu på eftermiddagen har jag gått en sväng på stan, hittade lite smått och gott..



Gott att kunna ha chai latte hemma, finns att köpa på Espresso House för 79:- Blev även ett doftljus och en fin krok!
Nu ska jag påbörja en god räksallad så att den är klar tills älskling kommer hem från jobb :D

Hundhår i massor!

Kolla in denna högen som jag fick efter att ha borstat Zenda i en timme..



Det blir att dammsuga 2 gånger om dagen om man vill hålla rent. INTE kul med så mycket hår, har aldrig varit med om en hund som fäller så mycket. Hoppas denna "lilla" högen kan minska fällandet till viss del :)

Det har varit jobb hela helgen så har inte hunnit med något annat. Det blev en lång sovmorgon idag, härligt :) Annars blir denna dagen mycket lugn, ska vila upp mig lite, kolla tv och bara mysa! 

Bio ikväll,

INCEPTION, hoppas den är bra :) Innan dess blir det väl att ta nått käk ute. Sugen på oxfilé på toast. Mums, det hade varit supergott.. vi får se vad det blir. Idag har jag och Anna varit på framtid och fyndat på loppis, hittade inte mycket, men en liten hylla till badrummet fick jag med mig hem. Nu ska den bara målas vit, men det blir ett annat projekt. Idag har alla mina kläder kommit in i garderoben iaf. Väldigt tajt, behöver mer förvaring! Vår verktydslåda är borta. Suck, så inget spikande idag heller. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bio :)


fixar dag

När man väl är ledig en vardag är det mycket som skall fixas. Bankärenden, tvätt och ja allt sånt trist som måste göras. Hyllor ska också upp idag så att vi kan få bort dessa hemska lådor som står ända upp i taket. Pappa kommer ikväll och hjälper mig! Borra är inte riktigt min grej :D
Imorse va jag ute hos hästarna i Påarp. Gjorde fina flätor och borstade honom skinande ren, eller ja, så ren han kunde bli. Det va superfint väder så passade på att ta lite bilder;






Nu väntar lunchen på mig i ugnen, ska bli gott med lite mat, nyss varit inom ica och köpt lite grillspett!

Soraya M.

Vilken film. Helt sjuk! Såg den igår med älskling. Kan verkligen rekommenderas. Sorglig historia om en Iransk tjej som blir oskyldigt anklagad för otrohet och döms till stening. Baserad på en sann historia. En film ni måste se, det är en riktigt sjuk värld vi lever i. It´s a mans world..


Söndag,

Vaknade upp av att mitt hår satt fastklistrat på min rygg i tuggummi. Sicken j*vla otur, hur hamnade det i sängen från första början. Så in på toa och fram med saxen. Trist, men har man något annat val? Som tur va satt det långt ner i topparna, annars hade jag inte vetat vad jag hade tagit mig till..
Idag väntas det shopping av förvaring så att vi kan få bort alla dessa lådor och allt mög som bara ligger och skräpar nu. Orkar inte leva såhär .. Men har verkligen ingen tid för att fixa och dona. Det får bli till höst när jag går arbetslös igen. Nästa vecka ska jag jobba 55 timmar, kan ju inte säga at jag ser fram emot det precis.
Nu ska jag ner och gå en morgonpromenad med hundarna, passar Zenda idag också :)


RSS 2.0