Easytone

Idag har jag tagit dom första stegen i mina nya Reebok Easytone. Dom känns verkligen helt annorlunda än andra jag haft, mycket jobbigare att gå i. Men ju jobbigare dessto bättre .. :)



Annars har jag varit på biblioteket idag och pluggat en stund. Alla säger till mig, gå till bibblan, där kan du sitta i lugn och ro. Jo, tjenatjena ... lugn och ro kan man inte kalla det precis. Fick gå in till cafeterian, där fick man iaf en god kladdkaka i sig och liite bättre läsro. På eftermiddagen var jag ute i stallet i det fina vädret och nu sitter jag och kollar på Idol kvalet och äter glass.

Trevlig kväll!


Världens bästa Eddie

Nu imorse åkte jag ut till Höganäs för att hämta hundarna. Passade även på att hälsa på ute hos mitt gamla stall. Där står Eddie, ponnyn som jag var förälskad i under hela min tonårstid. Började rida honom när jag va 11-12. Det roliga är att vi är lika gamla. Så även han har fyllt 24 år. Han är lika pigg och glad som innan och ser inte en dag äldre ut än 16 då jag slutade rida honom för att jag blev för stor. Vi tävlade jättemycket och vi var faktiskt riktigt duktiga, det är jättekul att se att han still going strong :) I maj nästa år blir det 25 årsfest för honom!


Eddie är fuxen, lite lik Didde i färgerna faktiskt :)





Dom är ju bara för söta..


Apelsin & vit chokladmousse

Lyxar till det lite ikväll med en god dessert. Den tog ganska lång tid att göra, men god blev den ;)



Nu ska jag nanna kudden, GOD NATT

Sköna söndag

Har suttit med min bok i handen hela förmiddagen, snart är det dags för tenta i Stockholm så det gäller att plugga ordentligt denna sista veckan. Ska bli jättekul att åka upp och träffa Carro. Ska bo hos henne hela veckan så det ska bli kul :) Hoppas bara vi hinner ses också, hon jobbar ju heltid och jag kommer vara in skolan hela dagarna .. men det ordnar sig säkert. Denna söndagen blir lugn, en tjej ska komma och hämta mitt sminkbord. Skönt att få bort det, står bara ivägen. Vill ha ordning i vardagsrummet nu!

                                                                     Caroline & Jag i maj


Nämen, titta vad jag hitta ..

En massa söta kort på mina älsklingar. Året måste ha varit 2005 .. sicken liten bebis Didde var! :D
Ganska biffig för att vara ca 5 månader gammal ellerhur ?

Ingen bra kvalitet att fota på foto




Idag har jag och Anna varit och simmat och nu på eftermiddagen käkat glass i solen. En trevlig och ganska lugn dag. Den har gått lite snabbt bara, hade tänkt hinna med massa annat.. som att diska och plugga, men sånna tråkigheter kan man lämna till morgondagen.

 NU - IDOL :)

Pizzabak

Igår kom Johanna hem till mig. Vi hade en riktigt trevlig lördagskväll med hemmagjord pizza och film, Wicker Park kollade vi på, med snyggingen Josh Hartnett i huvudrollen :)



Fick upp lite hyllor igår med pappas hjälp. Hade inte klarat mig utan honom igår kan jag säga. Hemska väggar har vi.. Så idag kan jag slappna av på lägenhetspunkten och fokusera på plugget! Nu på förmiddagen har jag och Nelly varit ute på stranden och busat. Hon blir helt sjövild när hon känner sanden under tassarna. Hon får upp riktig greyhound speed!

Pissregn och fredagsmys

Så kan man sammanfatta denna fredagskväll! Är lite deppig för min älskling har åkt till Stockholm imorse och kommer inte hem förrän på söndag. Jag vet att det bara är tre ynka dagar men det va bara så himla längesedan vi var ifrån varann. Jag får ta och rycka upp mig, har ju faktiskt fått tillbaka min andra älskling idag, Nellybus :) Hon kan allt göra en på bra humör. Ikväll ska hon och jag till Anna & Victor och ha fredagsmys. Idol och taccos blir det + lite lek med lilla kisemisen Mio :) Jag tror Nelly är kär, eller kanske är det lite blandade känslor för denna lilla varelse med dom snabba tassarna. Dom kommer nog bli bästa vänner, om Mio tillåter .. hoppas hoppas :)

Jag var tvungen att fota min älskling igår när han provade sin outfit. Åh, usch va jag saknar dig..


Från brun till vit

Det har målats filtigt här hemma dom senaste dagarna. Tre lager har det behövts och ännu är hyllan inte klart. Det får nog bli ett lager till imorgon .. usch, aldrig mer jag köper nått på loppis. Nästa möbel får vara i rätt färg direkt :)

Men så här blev det;



Nu väntas stallet, sen ikväll ska jag och älskling göra räkmackor. MUMS FILIBABBA!

The Hurt Locker

Efter vår smaskiga sushi till kvällsmat, ska vi nu krypa ner i sängen och se filmen The Hurt Locker. En krigsfilm, kanske inte min smak, men man får väl ställa upp för den dära man bor med ibland. Nästa gång det är filmtajm ska han tvingas se en riktig chic movie, så det så!





Helgen i kort,

Började dagen med ett ridpass i den mysiga morgonsolen och efter det åkte jag till Bauhaus och köpte målarfärg + penslar till min bruna hylla som står i vardagsrummet, tanken är att den ska bli vit! Mötte sedan upp Johanna i stan på eftermiddagen och vi kollade i lite butiker och fikade, mysigt :) Åt en god räkmacka på Fahlmans uteservering, ja det va så himla varmt så att vi kunde sitta ute och götta oss. Hittade dock inget i butikerna, har lite tom plånbok för tillfället, det är dags att ta en sväng över till Dk och hämta lite cash :D

I lördags va vi på HIF och hejade. Såklart vann dom, obesegrade denna säsongen på hemmaplan! Coffes bror spelar ju så vi gick upp och åt buffet med alla spelarna och deras familjer efter matchen. Massa god mat! Påväg hem gick vi inom Anna och Victor och kollade film, såg Robin Hood. Men jag somnade efter en halvtimme så jag lär få se om den någon annan dag. På söndagen hade vi lååång sovmorgon. Vågar inte ens skriva hur lång.. men iaf, när vi vaknade åkte vi en sväng till väla. Coffe ville dit, kors i taket!! Han behövde en ny outfit till på fre då han åker till Sthlm på jobbfest.

Nu är det snart Ullared på tv, kul att kolla in alla dårarna dom intervjuar hihi :) Ska samtidigt göra lite torsk, det måste ätas mer fisk i detta hemmet.


Hemnes byrå

Just nu är min kära pojkvän och hans kompis Anton iväg och köper en byrå till mig ( jag fick inte plats i bilen), Hemnes byrå från IKEA. Fast jag fyndade den på blocket för halva priset :) Den ska ersätta mitt sminkbord i sovrummet. Mer förvaring behövs, denna kommer man kunna trycka ner en hel del i..


Trött trött trött ...

Får nog gå till pillerskåpet och leta fram lite D-vitaminer för min hjärna hänger inte med idag. Har skjutit upp plugget hela dagen, nu måste jag ta tag i det!

Sålänge kollar jag genom lite bilder från helgen. Det är ju mycket roligare än att plugga. Hum, man kanske skulle diska? Eller varför inte damsuga ..


Nya prylar

En gardin, ny gardinstång och lite fina bokstäver har jag piffat upp köket med!



Zenda gjorde en pinsam grej idag. Mitt i stan på världens minsta trottoar så stod där ett gäng killar med en Collie. Jag försökte vara så diskret som möjligt och tränga mig förbi och samtidigt försöka ha koll på båda hundarna. Nej då va det en jättesnygg hane tyckte Zenda och bara slängde sig ner på marken och la sig på rygg med alla tassarna i vädret. Hon tog upp hela trottoaren .. Hum, tror hon ska löpa snart, eller bara extra kelsjuk kanske ?


Civilrätt - boken som aldrig tar slut..



All info går in genom ena örat och ut genom andra.. det är bara att kämpa på!

Skogsmys

Var ju uppe Hyllstofta igår. Jättefint väder, solen sken hela dagen, så vi fikade ute och tog en promenad i skogen. Farmor visade oss hennes kantarellplats, så det blev att vi fick med en påse hem :) GOTT! Smörstekta sånna .. mmm, smaskens. Det vattnas i munnen!

Nu på morgonen har jag och Anna varit duktiga och gått en lång promenad i Pålsjöskog, mycket skog för min och hundarnas del :) Så fin och frisk luft.. vi bara gick och gick, 1,5 timmar var vi borta. Nu ska vi en sväng till Framtid och hoppas på att hitta något bord till vårt vardagsrum. Hittar vi inget där får det bli IKEA. Har letat överallt nu, lite desperat :)


Hela familjen .. :)



Farmor och jag



Zenda njuter i solen


Just human - Carpark North

Ni kanske känner igen den, reklam för Superstars på TV3. Den har satt sig hårt i min skalle ..



Nu ska vi åka till farmor och farfar i deras stuga. Ska bli mysigt att hälsa på :)

En jobbig maskros

I detta underbara fina vädret är jag såklart inne och fixar och donar. Har köpt maskros lampan på IKEA men nu har jag problem med att få upp den. Jordad sladd hit och ojordad dit, jag är inte riktigt hemma i elens värld. Pappa får nog komma och hjälpa mig så att jag inte trillar av stegen. Sen ska man ju sätta ihop den själv också.. men är det IKEA så är det...



Igår va jag och Coffe på middag hemma hos Johanna och Micke. Tack för igår, jättetrevligt som alltid :D

Sommarvärme

Solen har varit riktigt stekande idag. Faktiskt dom senaste tre dagarna, man kan ju bara hålla tummarna för att det håller i sig. Mötte upp en kollega i Pålsjö och tog en sväng med hundarna. Hon har också en liten chihuahua så dom fick busa av sig lite. Så söta :) Sen när jag kom hem så stupade jag i säng. Så himla trött, sov i lite mer än två timmar. Lite siesta är aldrig fel! Till ikväll är det bokat bord på Beach Club till mig och älskling. Dom har säsongsavslutning denna helg med jättebra priser, hoppas bara maten är god :) Konstigt nog har vi inte varit där på hela sommaren, trots att vi bara bor två minuter därifrån..

Snart måste det bokas en sista minuten, saknar dom svajande palmerna ..


Världens nyaste IKEA

Det var invigning idag på nya IKEA i Helsingborg. Såklart var jag, Anna och Johanna där och shoppade loss. Det blev ett skrivbord, en lampa, lite korgar och blommor m.m.. :) Superfint va det, men exakt likadant som det i Malmö enligt Johanna. Bra fantasi IKEA Byggarna har, dom kunde ju gjort något unikt!


Man kan ju säga att det blev ganska tajt i bilen påväg hem..


RSS 2.0