Pappa upp i dagen


Grattis Mamma!

Idag fyller min söta mamma 49 år! Så nu ska jag åka hem till henne så att hon kan firas lite :)



Igår spenderade jag hela dagen på gröningen med Rebecka och såklart lillan & Nelly :) Filippa var hur snäll som helst, hon låg tyst i vagnen hela dagen och hon fick även komma ut i skuggan och ligga på vår filt vilket hon tyckte var roligt, mycket att kolla på :) Alban, Rebeckas kille har gjort ett projekt med Gurkan från Big Brother. Så nu lanserar dom T-shirts One Gurkan <-- hemsida.
Igår var Gurkan och Christian i Helsingborg för att sälja tröjor och skriva autografer på Grand Hotel. Efter det ville dom se stranden så Alban tog med dom ner och gick inom oss och sa hej. Helt plötsligt kom det en hel FLOCK med ungdomar som var helt galna och det var kamerablixtar överallt. Nelly blev jätteglad och trodde att alla kom för att hälsa på henne. Kul, där satt man i en halvtaskig bikini och lite av gravidmagen hängde fortf utanför och man har halva gröningen runt sig. Som tur va så var det ju inte oss alla ögonen var på ;)


What are words...

Denna killen var med i American Idol. Jag blir helt tårögd när jag hör denna låten som han skrivit till sin fru, sin fru som efter bröllopet var med om en bilolycka och blev helt förlamad och hjärnskadad. Detta är KÄRLEK!


Härlig promenad!

I söndags gick jag och lilla familjen en långpromenad, en mil för att vara exakt, till Sofiero och tillbaka. Vi började med att slänga oss i dom härliga "kuddarna" som finns längs friabad. Grymt härligt väder så vi låg där en ganska lång stund, men när vi väl började gå så bara pinnade vi på och vips så va vi vid Sofierokiosken och åt varsin mjukglass :) Sen var det bara att traska hemåt igen!



Idag har Johannorna varit här och käkat lunch sen gick vi ut och la oss på gröningen ett tag. Nu ska jag fixa ihop nått käk tills Coffe kommer hem och efter det så blir det en liten promenad i den sköna kvällssolen :)

Midsommar i bilder


GLAD MIDSOMMAR

Nu bär det av till Rydebäck och Råå för lite sill & snaps :)

Här är lite bilder på min nya frisyr, jag är supernöjd!! :D


Hos frissan!

img_1897 (MMS)

Hos frissan!


Glad tjej!

Smilen börjar komma mer och mer nu, spec när mamma busar med henne :) Roligast tycker hon det är när jag räcker ut tungan och samtidigt gör något skojigt ljud! Nu ska vi ut till mormor Susanne och hälsa på en stund :)


Hamburgare

Har nyss slängt ihop denna goda hamburgare och även tryckt i mig den snabbt som attans, för guuud så hungrig jag var!


Lager på lager..

Jag sitter och funderar lite, tänk som man redan nu packar på sitt barn med kläder bara för att det är "lite regn i luften" Hur gör man sen på vintern, overall på overall funkar ju inte. Nu har Filippa på sig body + byxor och sin nya fina rosa dräkt ( hon har redan strl 62 !!! ).

Vi ska ut och gå en sväng i Pålsjöskog, så nu blir det ner i garaget och slänga in Nelly och Filippa i bilen och så ska vi hämta upp Anna på vägen!


Musselmåndag

Nu ikväll har vi käkat musslor på Inom Mat & Bar. Dom har tema musselmåndagar, 1/2 kilo musslor & ett glas vin för 149:- Suuuupergoda musslor tyckte även jag som brukar vara lite skeptisk. Mums! ..och ett glas rosé till det :)

Jag & Christofer                  Malin & Tobias                  Rebecka & Dennis


En HET natt

38,5 graders feber. En helvetes natt med andra ord.. Började känna mig dålig på morgonen sen så blev det bara värre. Efter PANODIL i mängder känner jag mig bättre, inte bra men bättre.. Blir nog sängliggandes idag med. Trist :/

Är lite rädd för att det ska vara mjölkstockning.. Är jag inte fris tills imorn så blir det ett besök hos Farbror Doktorn!

Tuff dag?

Idag har vi varit en sväng hos Johanna & Charlie och käkat supergod thailunch och smarrig kladdkaka till efterrätt :) Lillan har sovit nästan hela dagen, till skillnad från igår då hon var vaken 10 av 12 timmar!
Det ser ut som att hon tar igen det nu... & Nelly är snäll och håller henne sällskap ;)




Ny Tv-bänk

Har hållt på hela dagen för att bygga ihop denna Tv-bänk som jag köpte på Ikea i förrgår. Byggde nästan klart den igår och skulle bara finsjustera idag.. Såklart har man jobbiga lister intill väggen och det krävdes SUPERMYCKET tålamod för att få allting rakt.. Jag tror att jag har lyckats nu iaf! Vad tycks?

Nu behövs det bara en större TV .. :)



Passade även på att fynda dessa fällarna för 59:- styck! Superbilligt, men sämre kvalitet än dom dyra men har man djur så byts ändå mattorna ut OFTA :/
  


Något att lära Nelly kanske?


The Dancing Chihuahua - Watch more Funny Videos

Intressanta kor :)

Lillan har nu under förmiddagen legat och tittat på sin mobil som snurrat varv efter varv och spelat mysig musik..



Idag väntas en dag på Ikea med mamma och jag hoppas på att hitta en ny Tv bänk. Hittade en supersnygg på xxxlutz, fast pallar inte åka ända ner till Malmö. Hittar jag ingen idag så kanske man får åka ner :)

Barfota + Beach Club

Klockan 18 igår möttes vi upp på restaurang Barfota. Konstigt nog har jag aldrig ätit där innan trots att vi bor några hundra meter därifrån.. Superfint ställe och maten var jättegod! Det kommer att bli fler besök där i sommar kan ni tro :) Vädret var på topp när vi kom dit, nästan föör varmt då jag satt i solen i min svarta klänning .. :/ Men efter någon timme så saknade vi solen allihopa, mörka moln kom in från Danmark och vi satt och småfrös. Vi gick vidare i regnet till Beach Club och tog varsin god drink. Vädret blev betydligt bättre men det var glest med folk för att vara en lördagkväll. Regnet skrämde väl bort alla.., förutom några stackare som satt och grillade på gröningen, vissa gör tydligen allt för en grillkorv :)



Fina Caroline :)



Christofer & Johanna



Min GODA mat!


Min FÖRSTA cider, rättare sagt - Min första alkoholhaltiga dryck på ett år!!



Någon var sugen på efterrätt ;)


På Beach Cluben..


Mmm.. smaskig drink!

Invigning av babygymmet

Hundbädden har precis blivit omvandlad till ett babygym! Nu har hon lite att titta på, men det tar nog en månad till innan det blir superkul att ligga där :)


Studentfirande

Kusin Sarah tog studenten igår :) Grattis grattis grattis!! Det var hejvilt i stan och man kom ihåg det som att det var igår man själv sprang ut. I själva fallet är det 6 år sedan .. Tiden bara springer iväg! 

"Fy fan va hon är bra"



Nelly hade sitt eget firande i vagnen .. :)




Nu ikväll ska vi ut och käka på Barfota nere vid havet :) Vi blir några stycken, Carro & Samuel, Johanna & Daniel, Sandra och VI :) Farmor ska passa Filippa här hemma. Kanske det blir en liten drink för min del, senast jag drack var juli förra året så jag håller mig nog till EN drink ;)


BÄSTA filmen på länge..







Se denna filmen, den hade verkligen ALLT !!! Sjukt spännande och underhållande, den ligger på topp 5 av alla filmer jag sett.

Nu är det läggdags, men lillan har sovit hela kvällen och nu för (faktiskt) första gången vill hon vara vaken vid denna tidpunkten på dygnet. Jag ser framemot en jättekul natt.. eller inte. Men det är sånt man får ta. Måste erkänna att man blivit lite bortskämd, hon har inte varit vaken en enda natt sen vi kom hem från BB, förutom matpauserna förstås :)

Smilefia ;)

Det är inte ofta, men man får ta vara på dom små smilen som kommer :)



Idag har jag varit på Väla en sväng med Johanna & Sandra. Jag köpte en MASSA kläder! Det behövdes verkligen då jag fortfarande inte kommer i mina gamla kläder, dom där sista kilona vill inte bort ...

Sen kom Carro till stan och hon ville såklart träffa Filippa direkt, så hon kom inom oss en sväng och sen gick vi en runda i parken :)



Nu blir det filmtajm i soffan!

8 JUNI

Hipp hipp hurra för Carro idaaaa!! Världens bästa Caroline blir 24 år idag och imorgon kommer hon ner till Helsingborg, wiehoo :D


Caroline & Jag 2007



Nu väntas ett besök hos BM. Det ska bli spännande att se hur mycket lilla har gått upp. Jag gissar på att hon väger runt 4400 gram!


Sjusovare

Pappa och dotter ligger fortfarande kvar i sängen medans mamma både har ammat, käkat frulle, varit ute med hunden och nu ska hon faktiskt torka golven! Kors i taket, det är inte varje dag man gör det ;) Det är så fruktansvärt varmt ute så jag har nyss öppnat alla fönster i hela lägenheten. Hoppas på lite tvärdrag!



Igår var Rebecka och Alban här. Vi käkade gott och kollade på finalen av Big Brother, där Simon stod som vinnare! Han var väl ganska värdig den titeln, men jag hade hellre hoppats på Peter eller Martin, dom har givit lite mer till programmet. Simon kunde släppt loss lite mera, han var lite för snäll.. Men med tanke på allt han gått igenom i livet så är det självklart att han skulle vinna allt, en halv miljon hade inte suttit fel!


Grillkväll i grytan

Igårkväll var det en massa konserter i grytan, bland annat Melody Club och Von Benzo. Jag, Christofer, Filippa, Nelly, Johanna, Micke, Milton, Anna och Victor satte oss och hade en mysig grillkväll i parken med skön musik i bakgrunden. Och inte snacka om vädret, soool så långt ögat nådde, en riktigt härlig kväll med andra ord!

Grillmästaren



Mmm, gott med grillspett!


Milton ser cool ut i sin keps :)


Så var det dags för Filippa att äta ..


Mys i gräset


Filippa njuter i Johannas famn :D


Dags för marsmellows, MUMS!


Ett lite halvdant smile till mamma


Hejhej!


Jay Smith uppträder, lillan ligger vaken i vagnen under hela konserten och verkar nöjd trots den höga musiken. Tyvärr så verkar hon gilla rock. Allt för att göra pappa glad!


Nu väntar ännu en dag på gröningen. Tyvärr blir det skuggan som gäller för min del...

En kräfta

Det är jag det! Jag har bränt mig rejääält idag. Kan man verkligen göra det i Sverige? Tydligen .. :(
Jag har solat på gröningen hela dagen idag med Johanna och Charlie. Jättemysigt och helt underbar sol och värme! Hade inte en aning att jag bränt mig så, tills jag hoppade in i duschen, aj aj säger jag bara.. imorn blir det solkräm på.
Christofer är inte hemma ikväll så det blir jag, Filippa och Nelly som har myskväll. Jag har redan käkat upp en kartong med jordgubbar, gottgott :) Fast magknipen börjar smyga sig på, det var ju år och dar sedan jag åt jordgubbar så dom slank ner på några minuter..

Filippa vill hålla kameran själv :)

1 månad

Idag för en månad sedan föddes vår lilla prinsessa! Tänk så fort tiden går :)




Nu är fötterna glada :)

Jag var på Väla en sväng i helgen och köpte mig ett par skor, jättefina! Jag är helt kär i dom! Behövde verkligen ett par nya skor och det är lite roligare och prova nu när man kan böja sig ner och inte har en stor mage i vägen..


RSS 2.0