Underbara Stockholm

Hade jag flyttat ifrån Helsingborg skulle det absolut vara till Sthlm :) Älskar den staden... Den har verkligen ALLT!
Helgen har varit super. RAW på fredagen var över förväntan! Men eftersom vi kört upp hela förmiddagen så var skämten kl 23.30 inte lika roliga. På något konstigt sätt kom Björn Gustavsson tillbaka från tomma intet som hemlig gäst. Han gav mig 1 skratt på 15 min. Ganska dåligt ... han e mer rolig som "show" än som stand up. Annars var det jättebra, mycket roligare live än på tv.
Carro hade ordnat fest på lördagen, riktigt lyckad. Massa roliga lekar & goda drinkar :D


Björn Gustavsson


Älskling & jag


All the girls





Då var det tävling, LAG 1 :)


Dricka öl snabbast!


Vem kan trycka in flest marsmallows?


Jag och Carro åt grekiskt innan vi körde hem. GOTT :)




Tack Carro & Samuel för en trevlig helg!! :)


Stockholm, here we come!

05.00 ringde klockan, nu fattas det bara att borsta tänderna och bädda sängen. Sen är vi redo för roadtripp till huvudstaden! Kommer få dela bilen med en tjurig ikke-morgonmänniska ... hoppas han vaknar till halvvägs iaf :)

Håller alla mina tummar för att Aftonbladets väderprognos inte stämmer, vi vill inte ha regn denna helgen!


tvättar, donar och packar..

... för imorn bär det av till STHLM! Wiiieehoo :D Ska bli så himla kul! Längtar så sjukt mycket. Var sååå längesedan jag träffade Carro och Samuel. Så imorn blir det att vi kör upp vid 06.00 och förhoppningsvis är vi framme till lunch :) Sen blir det RAW comedy club på kvällen. Spännande! Ska väl försöka hinna med lite shopping innan på dagen. Längtar ihjäl mig.. Nu ska jag ner och hämta tvätten och packa klart!

Hela tjejligan i Stockholm förra sommaren :)

Mys i solen

Efter en trevlig sushilunch med Erica så gick jag och Nelly vidare till gröningen! Solen stekte.. :) Jättehärligt! Men kallt i vinden, så fick hitta mig en plats bakom en kulle. Efter en timme eller två körde mamma in till stan och gjorde mig sällskap, trevligt trevligt!
Ikväll bjuder mamma mig på restaurang :) Blir nog Harrys eller något annat trevligt ställe..




Stretching...

lunchtime

Ska ner till stan nu och käka lunch med Erica :)


Saker kan vara enklare än man trott

Vi har försökt ALLT för att min framlampa på bilen ska funka. Bytat den tre gånger .. Tänkte till och med lämna in den på en verkstad idag.. MEN, felet var att lampan var köpt på Biltema. Såååå, tummen ner för biltema! Köpte en lampa på mekonomen ist. Den funkade direkt! Nu, efter att kört en bil med körförbud i några dagar så är besiktningen avklarad och jag är happy again :D Nu slipper jag köra olagligt till Stockholm och kan pusta ut!

Nu blir det TV kväll, Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar Town ;)

Frulle och biggest loser

Varför måste alla gråta i USA .. Så trött på det! Dom ska alltid ha någon hemsk livshistoria att berätta. Någon enstaka är väl OK, men alla. Kom igen ..



24 maj

Väcktes av att mamma kom in genom dörren. Köpte lite frulle och drog sen till Pålsjöskog! Har varit så hemskt trött idag, sjukligt trött. Somnade i mammas soffa :) Hämtade min älskade bil som varit ifrån mig en vecka .. :( åkte in på återbesiktning. Gick inte bra ... ska ju köra till STHLM på fre.. hur ska detta gå ? Kommer nog på någon lösning! Till stallet efter det, hovslagaren kom och skulle sko min lilla pålle, men gav upp efter att det började ösregna, så han kommer imorn ist! Nu ikväll har jag varit på Maxi och handlat lite. Ska ställa mig vid spisen som en riktig hemmafru och laga lite god mat till älskling som just kom hem från jobb!


härliga helg!

Har haft en helt underbar helg. I lördags satte jag, Coffe och Nelly oss på gröningen och njöt av solen :) Sen mötte Johanna och Micke upp oss. Satte oss senare på Harrys och tog en smaskig oxfilé på toast. GOTT! Solen sken på oss på uteserveringen och Nelly låg snällt stilla i min väska och käkade mina överblivna pommes.
På kvällen vart det fest med Anna, Erica och Malin :) KUL som alltid! Det gick vilt till hemma hos Erica och det blev sedan taxi ner till stan och en sväng till Cardinal som vanligt.

Idag körde vi till farmor och farfars stuga i Hyllstofta och hälsade på. Massa god mat och en mysig promenad i skogen blev det. Det blir nog sängen tidigt idag.. Vi är trötta som bara den alla tre :)


På gröningen..

En dag på golfbanan

Men spelar gör jag inte. Jag har inte det minsta intresse för golf. Men igår så va jag golf-värdinna. Min kompis Johanna jobbar på fondföretaget Trinova och dom har årligen en golfturnering för sina kunder ute på Rya golfklubb. Jag fick stå ute vid ett hål och dela ut charkprodukter från Per i Viken. Dom har verkligen den godaste korven. Mums! Hade vädret med oss. Solen stekte hela dagen och där satt jag i piké. Snacka om bonnbränna ... Not beautiful! :) Men, bättre än ingen sol alls. Korven var iallafall uppskattad och jag satt och njöt i solen. På kvällen var det grillbuffet. Härlig dag :D

Nu ska jag städa vidare! Ska ha visning på min lägenhet kl 13 idag. Så det blir att höja volymen på musiken och städa vidare :)


Min lilla golfbil. Söt va? :)


Värme chock! :)

Äntligen. Värme, värme, kära värme :) Haparanda har haft 28 grader, värmerekord sen 1800 talet, i Sthlm ligger folk i bikini. Här i skåne har vi ju haft vinterjackan på tills nu typ. Det var på tiden att värmen kom till oss. Solen har änsålänge inte tittat fram, men jag är ganska nöjd sålänge jag kan cykla ner till stan utan jacka. Så nu, första gången på året. Skippar jag jackan och cyklar ner till stan. Massa ärenden att uträtta!!


Fixardag

Jag har stått i kö ca 2,5 timmar idag. SEGT!! Först var jag och fixade lite papper på arbetsförmedlingen, efter det var jag både på swedbank och handelsbanken för att fixa med pengar. Såklart kommer jag där runt 14-15 då alla ska fixa en massa.
Imorgon blir det handelsbankenmöte kl 10.00 med vår bankman Örjan :) En trevlig prick det! SBAB kan ju bara ta sig i röven rent ut sagt. Hoppas vi får bättre besked imorn, pallar inte gå in på detaljer men allt har inte gått som vi tänkt oss.. :(

Nu blir det att städa och fixa tills älskling kommer hem, dock tre timmar kvar så hinner med en långpromenad med Nelly i skogen också!



Festligheter

Det var fest hos Anna igårkväll, så idag mår man som man förtjänar .. Drog ihop vårt gamla fest-gäng från när vi va sisådär 16 bast. Jättekul att träffa alla igen. Det blir inte att man ses så ofta. Kul hade vi :D




Nu ska jag leta fram något gott i frysen. HUNGRIG!!

Det gör lite ont i hjärtat

Kollade runt på hemnet (som alltid). Hittade vår förra lägenhet .... fick nästan en tår i ögat. Vår älskade lägenhet som vi fick lämna pga att den skulle göras om till bostadsrätt. Den lägenheten var helt perfekt. Sa alltid till mig själv, blir denna till salu någon gång i framtiden så MÅSTE jag köpa den, inget snack om saken.
Jag hoppas på att vår nya kommer kännas lika bra som den på Persgatan. Hoppas den hittar någon bra ägare :)

http://www.hemnet.se/beskrivning/674935?r=3

Ett ägg kanske?



Nej, kanske inte. Känns lite onödigt att lägga 35000 på en sådan möbel. Men skön va den!
Jag och Coffe var på EM möbler + IKEA en sväng igår. Hittade iaf denna tv bänken som jag jättegärna vill ha :)




Va tycks?

Nu ska jag och Anna simma lite, sen blir det ut till Ekeby möbelaffär en sväng. Plockar upp Johanna på vägen också :)

Tandläkar besök

Då har man lagt pengar på att bli plågad i en timme. Jättekul!! Men har karius och baktus eller vad dom heter tagit över så är det bara att sätta sig i stolen. Har även varit en sväng i Höganäs och hälsat på mamma och lämnat in min bil på lagning till min bror. Hoppas nu han kan fixa alla problem så att den kan gå igenom besiktningen :)
Nu sitter jag och älskling och kollar på ett jättekul dating program på danska tv2. Verkligen ett typiskt danskt program. Dagens man heter det. Kändes lite som en sån Lotta Engberg show på 90 talet :)
Innan dess var det Anna Anka.. Älskar hennes citat. Nu i detta programmet har man tagit henne lite på allvar om man jämnför med Hollywoodfruarna. Men idag sa hon bara en massa knäppa saker igen hahah .. Som typ en grej hon sa till finalisterna vid finmiddan;
- Ja, efter detta kan ni ju gå hem och ha trekant! ...hon e fan knäpp :P Kan inte låta bli att hat-älska henne.

Nelly + nikita = lek

Idag har vi varit och firat Coffes mormor som fyller år idag! Grattis grattis :) Nelly träffade då en ny kompis, Nikita heter hon. Hälften chihuahua hälften papillon och hälften till storleken. För en gång skull var Nelly den "stora hunden"
Det är Coffes syrras lilla vovve, endast 11 veckor gammal och söt som socker :) Imorgon ska hon få ännu en ny kompis. Lilla Viggo, som min mamma är hundvakt till .. ska bli kul och se om dom blir lika bra kompisar! Nu ligger det en trött hund i mitt knä efter allt lek och bus idag. Jättekul har hon haft!




Solen tittar fram :)

Äntligen! Det var på tiden. Nu kan jag lägga in vinterjackan .. hoppas jag :) Sitter just nu nyduschad med en handduksturban på huvudet och lyssnar på;



Ska göra mig iordning nu. Ska ner till mäklaren med lite papper, sen blir det sushidate med min kära Johanna!

vinterjackan på

När ska det bli sommar egentligen? Jag har iallafall inte hängt in min vinterjacka i garderoben. För två år sedan var första veckan i maj den finaste på hela sommaren.. Sol, sol,sol, jag vill ha sol! Blir helt deppig av detta vädret!!! Det börjar bli lite grönt på träden, det känns skönt..
Det var egentligen tänkt att vi skulle upp till Stockholm denna helgen men eftersom Carro ska fira sin födelsedag sista helgen i maj så åker vi då ist. Kanske tur det, hoppas på roligare väder. Vi har bokat in RAW på fredagskvällen :) Kommer bli skitkul!! Ska kolla om det finns billiga flyg upp, annars blir det roadtripp.
Nu ska jag väcka världens mest morgontrötta så det kan bli lite frukost!

en tur till grannlandet..

Drog med mig älskling till Helsingör en sväng idag. Växlade mina sista danska pengar till svenska kronor, 1,29 i kurs. GÖTT! Alltid bäst att hämta ut pengar på fredagar då kursen går upp lite. Inte det bästa vädret så det blev inte så lång visit. Kul att hälsa på jobb också, ska ju jobba där i sommar. Känns kul, längtar lite faktiskt :)
Imorse klippte jag Coffe! Det blev ganska snyggt, men kort. Lite för kort .. menmen, hans hår växer som ogräs, så det är snart snyggt halvlångt igen! På tal om det måste jag till frissan snart och färga min utväxt, ser förjääävlig ut. Måste boka in en tid i nästa vecka..

Vi fick inte lån till att renovera. Ganska trist. Jag trodde alla banker lånade ut till det men vet inte var jag fått ifrån. Dom lånar bara ut till den summan man köpt den för. Nu måste vi spara ihop pengar för att kunna renovera vilket lär ta ett tag. Det blir att måla om och lägga lite nya golv kanske. Sen klagade den blivande bostadsrättsföreningen på att vi hade för dålig inkomst 2008. VAD SPELAR DET FÖR ROLL? Är riktigt sur. Jag jobbade i Danmark och det syns ju inte här i Sverige. Sen pluggade Coffe halva året. Tänk om vi hade varit typ i Australien hela 2008 och inte hade någon inkomst alls. Skulle vi inte fått köpa lägenheten då eller? Knäppisar. Hoppas dom kommer på att dom är dumma i huvudet och tänker om. Konstiga krav.. Här är iaf bilder på vardagsrum och sovrum som jag fotat från bilder jag har hemma. Så inte den bästa kvaliteten..

Nu blir det chokladpudding :D






Hantverkare, shopping & massage..

Nu på morgonen har jag haft en massa hantverkare hemma hos mig. Mitt badkars-hantag har trillat ner. Det var tydlingen uppborrat på spackel och sen in i väggen. Det håller ju inte.. så dom ska hitta något bättre och återkomma. Nu har dom gått och jag kan äntligen få lite lugn och ro :)
Igår var jag och Anna på Centersyd och shoppade. Efter det åkte vi hem till henne och jag fick en timmes helkroppsmassage. JÄTTESKÖNT! Hon är utbildad massör med ska massera 10 st nu innan hon kan gå vidare och ta betalt. Superduktig tyckte jag du va Anna :) Kommer lätt gå till dig en gång i månaden sen!
Idag blir det att köra ett stenhårt pass med DeeDee på ridbanan och efter det blir det fika med tjejerna. Håller tummarna för fint väder så vi kan sitta på gröningen ist och käka sushi ;)

Detta inhandlades av mig igår;


Sex and the city 2

Äntligen säger jag bara. Har längtat efter tvåan :) Glad att Helsingborg kommer vara en av de städer som har smygpremier den 26 maj. Imorn släpps biljetterna, det e bara att boka. Ska bara ta ett snack med tjejerna, ni är väl på ? ;)





Min webcam suger

Vad kan det vara 0,00001 pixlar ?




Var ju på intervju idag. Som visade sig vara en föreläsning. Jag som var förberedd på intervju.. Jaja, så det blir antagligen intervju i veckan :) Dom babblade en massa om företaget, men det va jätteintressant, verkligen. Vill jättegärna jobba där. Alla va sjukt trevliga. Men det var ju jag och 24 andra ... av 250. Så jag har ju inte jobbet i handen om man säger så!

Jag är sugen på bio, ska bara väcka min trötta man i soffan. Han har varit på föreläsning hela dagen, så jag får se om jag får liv i honom :)


En aning nervös

Ska på jobbintervju idag. Som alltid är jag nervös.. Hoppas hoppas! Vill jättegärna ha detta jobbet. Ligger supernära dit vi ska flytta. Jobbet är som receptionist på Kiropraktorkliniken. Antagligen ett svensson-jobb, 8-16 ;) Det är bara vikariat på ett år, men bättre än inget!

Nu ska jag hoppa in i duschen, TJAO!

Kakel, kakel & lite kakel till..

Det finns så mycket att välja mellan. Jag blir galen!! Man har massa idéer i huvudet nu. Målar upp den ena efter den andra :)
Idag har jag mest segat och städat. Käkat fiskpinnar nyss, med remoulade och ättiksgurka. Kände mig som barn på nytt. Fick alltid fiskpinnar i korvbröd när jag var liten .. jag var vegeterian då så skippade korven. Tur man hade en påhittig mamma!
Festade ju med Anna i helgen. Det blev att vi gjorde hemmagjord pizza. SÅÅ GOTT!! Sen blev det utgång på cardan och dansade natten lång!

Varsin Absolute Tropic m. apelsinjuice i handen!


Då var det första maj..

Tiden går fort. Snart är det sommar och snart får vi vår lägenhet :) Började dagen med en lång sovmorgon. Alldeles för lång för min smak, fick en chock när jag kolla på klockan. Vi var som sagt hos Johanna och Daniel går. Tack för en jättetrevlig kväll och supergod mat :) Vi satt och drack och snackade inpå småtimmarna. Idag har vi varit ute på K-rauta och Bauhaus för att titta på lite snygga kakel och allt annat fint som vi tänker inreda med. Jättekul att kolla rundor, det ena är finare än det andra så det kommer bli svårt att välja. Men kul till tusan! Sen ska man bara göra jobbet också ..
Nu blir det hem till Anna panna och äta taccos. Efter det blir det utgång. Cardinal siktar vi på!


RSS 2.0