Älskade häst!

I torsdags var Mimmi och hämtade Didde nere i Malmö och igår va jag och hälsade på honom. Han var sååå himla fin!! Glänste hela han, som jag saknat honom :)

Snyggingen



Sommarägaren :)



Idag har jag solat lite på gröningen med Anna och hennes kompis Lina. Superfint väder tills klockan var runt tre, sen började det bli disigt. Min hormonrand på magen har inte försvunnit än så jag måste bygga på brännan så att den inte syns ;) Jag har hört vissa som har den kvar hela livet .. hoppas INTE jag är en av dom. Men jag får nog räkna med några månader iaf.
Inatt vaknade snuttan kl 4,5 och 6 .. och sista gången jag gick upp passade jag på att ta en långrunda med Nelly ner till stranden så att hon fick springa av sig. Man får passa på när Christofer passar pluttan hemma!
Så idag har jag sovit ganska mycket mitt på dagen, en timme där och två timmar här. Känner mig inte alls utvilad och nu när jag gick upp vid 19 tiden så trodde jag att det var mitt i natten ..

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives, spännande spännande :)


Bad i baljan!

Filippa har nyss fått sig ett bad. Hon är en riktig liten sprattelfia i badet :)





Nu har jag nyss skalat 1 kg räkor, inte kul, hatar att skala räkor! Men jag hoppas på att det blir något gott av det. Ska försöka mig på limemarinerade räkor på toast. Jag är superhungrig så det lutar nästan på att skita i det och göra vanliga räkmackor.. Nej, får inte låta hungern ta över!

Tillbaks till räkorna..


Polare :)

img_5380 (MMS)

Filippa har en ny kompis, Gurkan från Big Brother!


Vackraste Sarah

Min kusin Sarah tar studenten i år och idag var det dags för balen. Hon var hur vacker som helst, det såg ut som att hon kom direkt från Hollywood ;)



Mammas lilla älskling sover som en prinssa i vagnen bland allt stohej!


Nallebjörn

Nu har mammsen varit framme med kameran igen. Jag kommer snart få skaffa en större hårddisk!



Nu väntar jag bara på att hon ska somna så att jag kan hoppa in i duschen. Hon har varit vaken snart i tre timmar så hon slocknar vilken minut som helst :) Ikväll blir det nog att vi åker ut till Rydebäck och kollar när Marcus spelar match mot Malmö. Spännande spännande! Fast bara det inte krockar med Desperate Housewives .. för det måste jag bara se! Som tur har dom mer än en TV ;)


Nybadad

Filippa har badat för första gången idag! Det gick jättebra, trodde att hon skulle skrika som en stucken gris, vilket hon gör nästan varje gång vi bytar kläder eller blöja. Hon gillar inte att vara naken! Men hon var tyst nästan hela tiden och sprattlade runt som en liten groda så jag hade lite svårt att hålla huvudet över ytan. Hade nog varit lättare att vara två men pappa är iväg hela dagen idag så jag tog tag i det själv.
Men när badet var klart, då jäklar i det så var nog grannarna påväg att flytta :) Men efter att ha fått handduken runt sig så tystnade hon efter ett tag och låg och såg allmänt nöjd ut!

 



Lite senare idag kommer min moster Ulrika och min söta kusin Oliva hit och hälsar på :) Så nu ska jag ta och röja upp lite här hemma och så ska jag ner och se om det finns tvättid. MÅSTE ha tvättid, lillan har inga kläder kvar .. Hon kräker ner flera plagg om dagen. Hade jag haft plats så hade jag köpt en tvättmaskin till lägenheten redan idag..

 

 


Bebismys vid poolen

Idag har jag och Filippa tagit oss ut till kusinerna i stallet. Vi satt och mös vid poolen i den härliga sooolen :) Det rimmade fint! Den är inte badklar ännu men snart så blir det ett dopp kan ni tro, kanske till Sarah´s student den 10 juni !? Idag var det iaf 17 grader i poolen, härligt härligt! Och hästarna gick runt och betade i det gröna, det är verkligen sommarkänsla för mig. Grönt gräs och utan täcke ;)
Något jag inte berättat är att min kära häst är på hemgång igen. Fodervärden kunde inte har honom kvar och har därmed brutit vårt kontrakt på ett år. Men jag orkar inte tjafsa, hon har varit knepig sen han kom ner (orkar inte gå in på detaljer) Men han kommer iaf hem på fre troligen och då ska Mimmi ha honom hela sommaren. Dom går så himla bra ihop så det glädjer mig att hon ska ha honom. Så efter sommaren är det tillbaka till att mocka hästskit !!

Mys vid poolen :)


BVC

Nu på eftermiddagen har vi tagit oss upp för den jobbiga tågabacken till BVC. Man märker verkligen hur mycket konditionen har försämrats under graviditeten. När min kropp är färdigläkt, då jäklar ska jag komma igång igen!

Nu väger lillan 3760 och är 53 lång och huvudet 38 cm. Hon såg helt perfekt ut och allt verkade bra! Hon har tillochmed börjat fästa blicken och följa lite vilket dom inte brukar göra förrän vid 1 månad, lite kul :)

Det är en väldigt trött tjej som ligger i mina armar, får snart lägga henne i vaggan så att mamma kan göra lite mat till sig själv..


Helgen

Nu är dessa 10 pappalediga dagarna över och jag är ensam med lillan. Det går jättebra men hon har blivit liite mer gnälligare nu på sistone och är vaken mycket längre på dagarna.

I lördags var vi först ute i Höganäs. Moster Ulrika som har Simsalabim Höganäs har öppnat en sommarbutik på bruksgatan så vi var med och invigde det hela. Superfint har dom fått, så har ni vägarna förbi Höganäs så sväng inom :)
Efter det gick vi en sväng inom alla outlets och bland annat nya Lager 157 där jag hittade ett linne och en söt body.
På kvällen vart det 25 årsfest för Johanna & Micke som fyllde igår den 15 maj, Grattis grattis!! Tänka sig att dom fyller samma dag samma år, lite häftigt ;) Filippa var med och sov i Miltons rum. Hon var jätteduktig och sov nästan hela kvällen :D

Söta födelsedagsgrisen!



Fin bordsdekoration :)



.. och så han där bredvid mig :)



I söndags så blev det att vi såg reprisen av Eurovision på morgonen och sedan blev det reprisen av Desperate housewives, alltså en mysig söndag framför tvn. På eftermiddagen åkte vi ut till svärföräldrarna i Rydebäck!

Nu ligger lillan och sover i sin vagga. Mamma har nyss kommit hit och snart får vi även besök av Marie och Helene!

Vaggan har farfar snickrat till mig som liten, fast till mina dockor. Nu på lite senare dagar har den återupplivats och blivit vit och passar utmärkt till Filippa, en månad till kanske :)




Plagiat så det visslar om det..

Lyssna på Danmarks bidrag till Eurovision och lyssna sedan på Andreas Johnsons låt Sing for me..





Efterlängtat....

Hämtade sushi och satte oss nere i norra hamnen i förrgår. Äntligen har jag fått äta mina lax nigris, och soooom jag njöööt !!



Smaskens :)



Världens bästa pappa



Nyfikna Nelly..



Filippa sussar så gott i vagnen




Besök i massor

Det är fullt hus här hela dagarna, men det är bara kul :) Johanna, Daniel & Charlie kom förbi en sväng på eftermiddagen/kvällen och lite senare kom pappa och halvsyrran!



Nu gnäller fisen, hum.. nymatad och nybytt, vad kan det nu vara som spökar?

En vecka

Idag har Filippa hunnit bli hela en vecka! Nu denna tiden hade jag fått ryggmärgsbedövning och kände inte ett smack. Jag hade ingen aning vad som väntade och trodde att detta kommer gå hur lätt som helst, oj så fel man kan ha!

Idag har vi haft besök av farbror Marcus och senare ikväll kommer Johanna, Daniel & Charlie och hälsar på!


Lillan känner sig trygg i farbrors famn :)


En promenad i solen

Johanna, Micke & Milton kom och besökte oss idag. Vi gick en tur längs friabad och åt lite glass :)
Nu på kvällen har faster Rebecka och Alban tittat in en sväng. Nu ligger lillan i sin egen säng och sover lite, men snart är det matdags. Hon har precis lärt sig amma utan amningsnapp, så himla skönt. Eller ja, det är på bättringsvägen iaf!


Dagens bebis

Vi har alla sovit gott inatt. Gick och la oss vid 12, matdags vid 5 och sen kl 9. Nu ska vi äta sen frukost och i eftermiddag bär det av till Höganäs. Ponnyn jag tog hand om när jag var yngre fyller 25 idag, så det blir kalas för honom :)


Nu är Filippa här!

I måndags den 2/5-11 kl 19.07 kom lilla Filippa till världen, 51 cm lång och vägde 3645 gram. Nu är vi äntligen hemma och nu börjar vårt nya liv med vår lilla tös :)





RSS 2.0