Känner mig lite elak..

.. men efter en hel dag på Ullared kan detta klippet inte bli mer än roligt. Mina tårar har flödat nu ett tag, fy va jag har skrattat. Stackars människa, hur kan man göra såhär mot sig själv ?


Ullared

Imorn blir det Ullared med Johanna, ska bli spännande och se vad dom har för roliga nyheter. Det kommer nog bli en massa julpynt och ljusstakar och sånt mysigt :)

Idag har jag mest pluggat, läst om riksbanken och fonder och sånt JÄTTEKUL!

Halloween närmar sig också, måste ju bara på någon halloweenfest. När jag va liten var jag alltid catwoman, mamma hade sytt handskar, öron och svans till mig. Älskade den dräkten och hade den på alla maskerader. Jag kanske hittar nått snyggt på Ullared, vem vet? :)


  ~Jag och Erica förra året~


25 oktober

Denna dagen betyder lön för vissa, dock inte för mig. Får mina pengar lite hipp som happ när jag skickar in mina dagar .. segt att gå på a-kassa, lönelappen är inte lika stor som den brukar vara.
Denna måndag har spenderats i stallet, fick besök av farmor och farfar, så kul att träffas, inte allt för ofta man ses numera. Efter det har jag varit i städtagen, damsugat och nu håller jag på att sätta upp min skohylla från IKEA. Finally en skohylla, det har behövts ett tag nu ..


Zumba

Idag har jag tränat mitt första pass Zumba med Anna på Natilus. Det var både kul och svårt .. hängde inte riktigt med. Mina höfter är inte till för att snurra och min hjärna har nada kordination .. Men, nu har jag testat iaf. Måste ge det en chans. Vet inte om det är något jag kommer börja med precis. Man kanske kan smygträna hemma ?

Ikväll blir det hem till höggravida Johanna för lite myskväll. Anna hänger också på, trevligt trevligt! Det blir väl att käka lite gott och kolla nån film eller nått.. :)


Lite smått och gott på inredningsfronten

Har hittat det mesta på Flowerteam på Väla, dom har jättemycket fint, man kan gå där hur länge som helst :)



Denna onsdagen har varit hur lugn som helst, känt mig lite krassligt så har bara legat på soffan och tagit det lugnt. Ska kanske ut och fira Christofers morfar ikväll beroende på hur jag känner mig.
 ~Ha en mysig onsdagskväll ~


It´s a new horse in town

Didde ser lite tveksam ut, ska någon stjäla hans älskade Indie ?
Diego heter den nya hästen, en jätte till 3 åring. Stark som en oxe är han också :)


Blåbärs smoothie

MUMS! Nu blir det att sörpla i sig denna och sätta sig med fastighetsrättboken i handen. Fick by the way VG på juridiktentan. YES :)




Blåbärssmoothie

1 dl frysta blåbär
2dl blåbärsyoghurt
1 banan

Kör i mixern, KLAR! Lätt som en plätt..


Soliga söndag

Vintern har inte kommit till Helsingborg än iallafall. Tog en skön runda med hundarna nere vid havet innan idag och fick en riktig sommarkänsla i kroppen..


Nelly är galen i sand, man märker att chihuahuan är från Mexico, hennes sanna jag kommer fram i sanddynorna!



Det gäller att njuta ordentligt dessa fina dagar med klarblå himmel :) Ska ta en långrunda till, sedan blir det att sätta upp strukaturen i vardagsrummet är det tänkt. Inte mycket planerat utan bara en sån skön slappe-söndag.

Haket

Nu ska jag och älskling snart ner på stan, det blir god mat på Haket med Anna & Victor. Sen ska vi spela biljard om Bulls har öppet, vi får se, vi får se :) Är sjukt seg idag, har varit i stallet + haft mamma och Ola på besök. Det blir en lugn lördagkväll, förhoppningsvis kommer vi i säng i tid. Var uppe redan 7.30 imorse, tidigt för en lördag! Jag behöver mina 10 timmar som ett litet barn.

Nu är jag sååå sugen på mat, har tryckt i mig en massa rädisor för vi har inte tid på restaurangen förrän 21.30 .. Jag kan snart äta en hel KO! Trevlig lördagkväll :)


Grattis Zenda!

Världens goaste nallebjörn fyller 5 år idag. Det har firats med frolic i mängder .. :)


Härliga hösthelg

Efter en 5 timmars ganska obekväm tågresa hem från Stockholm var man åter i Skåneland. Vilken fin helg det har varit, helt otroligt fint höstväder med klar himmel och skinande sol. Så det har blivit mycket utomhus aktiviteter. Långa promenader och ett antal timmar ute i stallet. Skönt :)
Igårkväll var jag och Coffe på bio samt ute och käkade med Anna och Victor. Skulle egentligen på grillbuffét på Mento men där var fullt så vi slutade på Steakhouse. Tråkig inredning med helt OK mat .. kanske ingen 10 poängare men vidare till bion iaf. Såg Resident Evil 3D. Jag kan säga att jag inte är ett fan av 3D precis, brukar må illa och behöva ta av mig brillorna ett antal gånger. Men nu var jag väl förberedd med en åksjuketablett så det gjorde susen!
Idag kom mormor och morfar förbi en sväng, även mamma tidigare idag. Vi fikade och gick en skön kvällstur uppe på fina tågaborg, jättehärligt! Nu ska det bli filmtajm, tror det börjar nått kul nu 20.00 ..

Måste bara rekommendera denna super concealer, Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2-in-1

Den täcker helt otroligt bra.


På tåget mot Stockholm

Säger bara, gud va skönt att åka tåg ist för att ta bilen. Har bara tre timmar kvar! Super lugnt och skönt. Försöker plugga lite men det är svårt, mycket roligare at kolla runt på nätet. Ja, jag vet, det låter hur omoget som helst men det spelar ingen roll hur mycket jag läser så går det inte in i mitt huvud! Så är det bara, testet får gå som det går :)



Nu ska jag luta mig tillbaka, äta lite lösgodis och försöka att inte störa den äldre mannen bredvid mig..


Ny slingad




Såååå himla skönt. Haft en utväxtrand som hette duga i flera veckor!
Nu sitter jag hemma och ska ta tag i dom sista uppgifterna innan Stockholm imorgon. Ångest kan man lugnt säga. Önskar jag skulle upp där på semester eller nått. Men det är bara att ta sig i kragen :)

Såg filmen The Ghost Writer igår, kan inte rekommendera den .. :S Man tror att den ska ha ett superbra slut som man sitter och väntar på under hela filmen. Sen bara gör den en besviken.. Den har fått 7.7 på imdb, undrar varför? Nej sånna filmer kan slänga sig i soptunnan :)

En fet kebab

Ska möta Anna nere i stan nu. Vi ska käka en supersmaskig kebab på pizzeria Bomb. Det var flera år sedan jag åt en sådan. ( I nyktert tillståd, det är ju klassisk nattamat annars när man är påväg hem från krogen. )
Det blir nog jättegott. Och så lite vitlökssås på det, SMASKENS!

Efter det blir det en runda på stan, sen hem och hämta pluggboken, vovvarna och vidare hem till Anna..

RSS 2.0