... bye bye Sweden !!

Nu är allt nerpackat, några linnen, ett par skor och två kjolar. Det är inte mycket som behövs när man ska backpacka. Eller behövs och behövs, jag hade gärna slängt ner halva min garderob, men platsen har jag inte. Man vill ju kunna köpa en massa fina klänningar där nere.
Planet går 14.00 imorn .. så det blir inte sjukligt tidigt man behöver gå upp. Ska försöka blogga lite där nere också när det finns tillfälle :) Hoppas nu jag inte har glömt något ...


.... ska jag försöka smuggla ner Nelly ? Hade gääärna gjort det. Kommer sakna henne sjukt mycket .. :)




Resfeber ?

Har kännt mig jättekonstig hela dagen. Typiskt mig att få resfeber. Det räcker att jag åker iväg på 1 veckas charter så mår jag dåligt dagen innan..
Nej nu får det bli en treo eller två innan man planerar fredagskvällen, det blir väl hyrfilm eller nått :)


Avskeds-fika

Haha .. det lät ganska allvarligt, vi ska ju bara vara borta i en månad :P Men det blev en fika med tjejerna på Grand. Mycket skratt och tårarna rann som vanligt på mig. Det räcker att jag ler lite så kommer tårarna, ganska jobbigt :S 


Va hos frissan imorse. Massa blonda slingor och klippte av det slitna, va superslängesedan jag klippte mig :)




Thailand kväll

Idag har jag fått massor gjort. Man har så mycket i huvudet nu innan resan, fem dagar kvar ;)
Jag har varit en sväng inom väla, bytt min ryggsäck som jag köpte till resan, fick låna grannens! Thank u very much!! Där sparade man några hundralappar. Kan vara bra nu, då jag kollar runt på hotell där vi ska vara. Inte så billigt som jag trott :S
Sedan besökte jag pappsen med lite mat och gjorde han glad :) Senare på eftermiddagen kom lillebror på besök. Krölltott som han e så fick det bli en klippning hos frisör Sandra.. han slängde även in vovvarna. ( Ska passa båda ända fram till resan för mamma ska på speed-dating i helgen .. ha ha ha! Hoppas hon hittar nån snygging )

Nu på kvällen har jag haft besök av Anna och Erica. Anna har backpackat i Thailand för några år sedan så vi fick lite tips av henne. Vi har kommit fram till att inte åka så långt. Inte längre än upp till Koh Tao och inte längre ut än till Similian Islands som sägs vara ett rikitgt paradis. Vi får väl se :D
Det blev lite god mat och en massa Thailand snack + att vi såg filmen The Beach för att få lite feeling. Kollade även en massa foto, bland annat dessa från min och Coffes resa till Phuket december 2005.. :)










Uuuhh sicken utväxtrand och gud va mörkt hår man hade på den tiden..
På tal om frisyrer ska jag till frissan imorn .. lite nervös för jag vet inte hur jag vill ha det .. :S Får väl drömma om nån snygg frisyr inatt ;)


En tur till Helsingör

Nu ska jag ner till stan och ta båten över till Helsingör med Erica. Jag ska avsluta min överföring från mitt danska konto till det svenska nu när jag inte längre får någon dansk lön. Blir antagligen lite shopping också! Supermysigt att bara strosa runt bland Helsingörs smågator :) Efter det ska vi hem till Anna som ska ge oss lite thailand-tips till vår resa. Nu är det bara en vecka kvar .. wooohoo ;)


Tuff start på dagen

Idag var det åter igen dags för att hämta lite hö till pållarna. Vi skottade som tusan för att kunna få fram släpet. Höll nog på i en timme. Köra släp i denna snön är inte en höjdare med en bakhjulsdriven bil, inget att rekommendera!! Vi körde en bit, sen tog det stopp, släpet kanade upp i vallarna som har byggts på vår lilla grusväg. Så där stod vi och skottade och skottade. Körde fram en bit sen gled det in i vallarna igen. Så vi skottade och skottade .... Ja, för att göra en lång historia kort så fick vi dra tillbaka det 700kg tunga släpet till sin plats och sen köra och hämta lite balar för att trycka in i bilen. Så nästa lördag hoppas jag på bättre lycka, kanske har snön försvunnit. Man kan ju alltid hoppas :)

Nu ska jag och honey iväg och käka på BonaSera, en restaurang som ligger där vi bodde innan, som vi alltid sa att vi skulle käka på, som vi aldrig gjorde. Nu äntligen blir det av! Hoppas dom har något gott på menyn ;)


                                                           Denna låten är så sjukt grym.. loves it!



Sushi och bio ikväll


Jag och min kära Johanna ska ha lite mysfredag ikväll med sushi och bio. Vi ska se Valentines day :) Den verkar sjukt rolig, vi kommer nog skratta tills någon kastar popcorn på oss eller nått!
Idag har jag varit nere i stan och käkat lunch med mamma och kollat lite i butiker. Sen körde jag fast med bilen i snödrivorna .. nu vill man att sommaren ska komma! ..och det gör det snart, thailand 1/3 ;)



Idioter ute på vägarna!!

Ganska läskigt att köra bil idag faktiskt, bara massa idioter ute och kör i snömassorna. Jag tycker iaf att det är OK att köra 70 på en 90 väg när det e full snöstorm och jättehalt. Men det finns människor som borde låsas in dessa dagar, eller iaf inte sätta sig framför ratten... åh, bara så trött på alla som tror att dom har superdäck!!

Häftig liten kines


Alla hjärtans dag


 


Började dagen med att tvätta, kul va? Efter det gick jag, Anna, Coffe och Victor på ett ABS pass på natilus. Sååå jobbigt! Höll på att dö där ett tag men men .. skönt efter :) Sedan åt vi på telegrafen. Supergott!! Världens godaste räkor stekta i vitlök med bröd till förrätt (: Hade gärna haft en sån till huvudrätt också men det kanske hade varit lite opassande. Så tog oxfilé m. bea och potatisgratäng. Mätta och belåtna åkte vi hem. Nu funderar jag på att göra en kladdkaka, får se om jag orkar.

                                             ~ Glad Alla Hjärtans Dag ~

 

 


Älska New Yorker

Jag och Christofer har varit på Centersyd idag och shoppat lite :) Väla har ju egentligen tusen gånger bättre shopping med dom fattas en butik, NEW YORKER! Supernajsa kläder till löjligt billiga priser. Kvalitén kanske inte är det bästa, men kostar en tröja 100 spänn så får den gå isönder efter 5ggr.. Detta är iaf vad jag fick med mig hem + lite vanliga linnen som var så hemskt tråkiga att fota ;)





Fredagsmys

Jag och Anna har haft fredagsmys :) Vi har varit och simmat, duktiga va? Sen efter det gick vi inom Tastyhouse .. såklart. Ut med kalorier, in med kalorier! Det blev lösgodis i mängder... Sedan hem till mig och lagade en god kycklingpasta. MUMS, den blev jättegod. Let´s dance är inte i min smak, men programmet i mitten, SOLSIDAN, är verkligen något att rekommendera. Lite som playa del sol.. min humor, lite halvtorr :)


Jag har en hund i fönstret

Nelly har hittat sin nya favoritplats. Jag bullade upp med en filt i fönsterkarmen och nu sitter hon där hela dagarna och tittar ut på allt spännande som går förbi. Hon löper just nu och är helt galen efter dom snygga hanarna, hon till och med pep efter en idag :S lite pinsamt när man går förbi. Nu är det inte gosedjuren som gäller längre, nu är det the real deal, min lilla vovve har växt upp! :)
Nä nu får jag gå och ta ner henne från fönstret så hon inte fastnar där..





På dagens morgonpromenad kom det en ett gäng småflickor, åh får vi klappa, åh en chichuahua, helt extas .. man bara åh sluuta, men ja klart ni kan klappa. Sen sa en av flickorna helt förvånat, vaaaa? har den tänder?
Jag bara JA, det måste hon ju ha om hon ska kunna äta upp er. Så blev dom jätterädda och gick.. Sicken fråga, har hon tänder, klart som fan att hon har tänder... Kanske inte dags att skaffa barn än, fast dom här va den jobbiga sorten, så kommer ju inte mina barn bli :)

Sushi

Det blev en sväng inom Anna igår, hjälpte henne lite med plugget. Ganska kul faktiskt :) Gick inom Zakura sushi på väg till henne. Såå jääävla gott! Min favvo verkligen. Dom har den bästa sushin i stan, rekommenderas verkligen!! Lax nigrin är min favorit, olala, nu vattnas det i munnen! Nej ingen sushi idag, idag blir det nog korv & pasta .. haha lite mer enkel mat .. och billigare ;P
Idag ska det sökas mer jobb. Måååste ha ett jobb, eller plugga? Det går många tankar i mitt huvud nu .. kanske starta eget?
Nej nu väntar jag på posten som ska komma med mitt i.d puder som jag beställde på tradera igår... :)











Är det inte sommar snart?

Jag tycker iaf att det borde vara det! Köpte denna klänning nu i helgen. Man vet ju inte när sommaren kommer, vintern kom ju så snabbt att man inte ens hann reagera, kan inte sommarn också göra det ?

... det hade varit jätteskönt, tänk att ligga och sola nere på playan.. bara drömmer mig bort :)





B young - 399 kr


Tummen ner för Harrys Halmstad

Helgen har spenderats i Halmstad med Christofer :) Mysigt, förutom det misslyckade restaurangbesöket!
Beställde vitlöksbröd till förrätt, rostbiff m. pommes och bea till huvudrätt, sen pannakotta till efterrätt. Låter ju inte helt fel, ellerhur ?!
Men först smakade läsken bara vatten .. tänkte, nej jag ska inte klaga. Efter det kom vitlöksbrödet .. sånt man köper fryst :S Som redan har vitlök i mitten .. usch, smakade bara DEG!
Jaja, då väntar man på köttet, men stora förväntningar, superhungrig!! Besviken blev jag efter första tuggan, köttet va segt och jävligt och salladen var brun i hörnen.
Vår servitris kommer och frågar, smakade det bra?
-Nja, köttet va väldigt segt. Det bara flög ur mig, brukar aldrig tala sanningen och säga mmmm det va gott.. fast att det smakar skit. Men detta lönade sig då dom bjöd på vår efterrätt. Jag tänkte, en pannakotta kan dom väl för fasen inte misslyckas med. Men JO, den smakade INGENTING! Jag hade inte mage att klaga då jag fick den gratis..

Så nu har jag klagat av mig, nu bär det av till stallet och plocka in hästarna som för övrigt hade storbråk igår. Dom spakade varanndra hur länge som helst så DeeDee fick stora sår på bakbenen. Stackars liten, nu ska jag ut och plåstra om honom :)

Nu drar jag till Halmstad

Det ska blir en mysig weekend på Best Western Grand Hotel .. :)


Fondue sugen!!



Har aldrig testat toblerone fondue .. låter hur gott som helst! Vill ha vill ha : ) Bara provat med kött. Suuuupergott! Skaldjursfondue låter inte helt fel det heller .....
Nog om fonude, idag har jag simmat en jävla massa. Anna och jag tog en tur till Natilus vid tolvtiden och det blev nog 1km, 40 längder. Det var år och dar sen jag simmade ( förutom i poolen på den årliga charterresan) .. såååå det va JOBBIGT!! Mina armar kändes som spagetti efter typ 6 längder, men man kom in i det efter ett tag :)
Därefter tog vi en lunch på Fahlmans, räksallad! asgo. mums =) Tog en sväng på gina när vi ändå var i närheten och hittade en snygg tröja. På vägen hem gick jag inom en djuraffär för att köpa tikskydd till Nelly .. naw, hon vill verkligen inte ha det på sig. Hon satt stilla på samma ställe i flera timmar.. stackars liten. Men man måste ju lära sig att bli vuxen :)

Nu är det fredagsmys, tänker alltid på reklamen med den lilla flickan som sjunger. På tal om små flickor så har Carro fått jobb på en förskola. GRATTIS, jätteglad för din skull!!

Ska steka lite tigerräkor nu. Min favvorätt, steker dom i olja vitlök och sån thai fisksås, kommer nog lite bilder senare!


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Ett lite kul citat från färjan Håkan som jag hörde nyss; Haha, nej jag får inga tjejer längre, jag är bara en gammal avdankad bartender, nuförtiden får jag ta krockskadat...

slappedag

Ja det är precis vad det har varit idag.. Alldeles för mkt snö för att kunna ta bilen till stallet. Så det blev en dag inomhus, även för hästarna som fick stå inne idag ..
Nelly har fått två halvstora runder, skönt att röra lite på sig :) Riktig lat dag!!
Skäms nästan lite över mig själv, fast jag har damsugat. WOW!
Nu har coffe kommit hem och han sätter direkt igång med kvällsmat. Kl är 22.36 .. liite sent tycker jag. Han kommer tvinga i mig mat eftersom jag bara tryckt i mig nudlar och chokladpudding idag. Jag som ska bli nyttig.. hur ska detta gå. Beach 2010 kommer inte bli ett bra år för mig, pallade inte ens ta mig till gymet idag. Humm .. så e det väl att vara arbetslös !?





Andra som troligtvis haft slappedag ......













..... godnatt <3


Grattis snutte!

Min kära Christofer fick nu svar på att han fick jobbet som butikschef i The Phone House citybutik i Halmstad :)
Congratz ;)

Så eftersom jag inte hade något för mig så gjorde jag en överasskningsmiddag till honom när han kom hem, kycklingwraps och chokladpudding till efterrätt : )

Har aldrig slängt ihop kycklingwraps innan men det va hur lätt som helst. Slängde i en massa på måfå, men det blev jättegott! .. lite för starkt för min smak men man kan ju byta ut creme fraichen till tomat/basilika ist :

Kycklingfilé
Bacon
Creme fraiche m. paprika/chili
Ananas
Tomat
Ruccola
Tortillas


Harrys & goda drinkar

Helgen har varit jättemysigt! Lördagskvällen spenderades hos Anna och Victor. Vi åt god fläskarré och potatisgratäng .. mums, riktigt gott! Sen blev det snacks och drinkar Barcadi melon/shark som vanligt för min del .. :) Finns inget godare!!
Sedan bar det av till utposten och därefter shejkade vi rumpa all night long på Harrys, sjukt bra musik där. Har inte varit något fan av Harrys innan men nu börjar det hamna på topplistan. Cardinal kan inget slå enligt mig men man måste ju variera sig ;)

Dagen efter blev en vanlig slappe-söndag med film och smaskig sushi .. tillochmed Anna åt det, wow! kors i taket :D

Inatt kom mamma hem från en helg i STHLM så nu är hon här och jag tror att väla väntar oss .. vi får ta dagen som den kommer. Först ska hundarna ut och göra snön gul !!


RSS 2.0