Ännu en solig kväll på terassen

Johanna m. familj kom hem till oss och käkade igår. Varmt och skönt väder var det hela kvällen! Riktigt härligt :) .. fast filten kom fram runt småtimmarna..



Imorse bokade vi en resa, så snart flyger vi iväg! Imorgon vid denna tiden är vi i Turkiet :D


Lite partaj!

Igår festade vi till det lite hemma hos oss sen drog vi in till stan och besökte några barer. Riktigt härligt väder, vi kunde sitta ute hela kvällen! Det blev en massa goda drinkar :)
Nu är vi bjudna hem till Johanna och Micke. Håller tummarna för lika fint väder som igår :D

Baby pass!

Detta passet ska hon ha tills hon är 5 år! Konstigt med tanke på att hon inte kommer vara sig lik då .. och 64 cm lång, inte ens lönt att skriva längd tycker jag..

Det har nyss kommit ett skyfall utanför fönstret. Vi hann precis in genom dörren innan det vräkte ner!
Nu är det dags att leta sista minuten resor... ;)


Myskväll

Det blev lite mys på terassen ikväll med gott sällskap :)




Nu ska jag lägga mig och sova i min ensamhet, älsklingen är ute på stan!

~NATTI NATTI~


Terassen är klar!

Nu är det bara solen och lite smarriga drinkar som fattas ;)



Nu ska terassen inredas!

img_8933 (MMS)

Nu ska terassen inredas!


Kladdkaka!

img_0297 (MMS)

Kladdkaka!


Lägenhet, någon ?

Vår lägenhet ligger nu ute på HEMNET


Första natten i nya..

Saker är överallt! Det är inte bara våra utan även Marcus grejer som ligger kvar. Det kommer ta tid att rensa ur allting. Idag har jag plockat fram mina kläder + rensat ut en del gamla som jag aldrig använder, men som man ändå vill ha kvar, dessa har åkt idag. SKÖNT! Ibland känns det jävligt bra att slänga bort allt gammalt och in med nytt :)

Jag och Johanna har varit på gymmet idag. Det blev inget jättetufft pass men det känns ändå eftersom jag är hemskt otränad!
Vi hade en mäklare hos oss igår och imorn kommer det en fotograf och tar bilder. På fredag kommer den ut på hemnet!

Nu ska är lillan lite gnällig, bäst att få henne i säng ett tag..

Bridesmades

Jag och Johanna var på bio igår och såg Bridesmades. Jätterolig film, kan starkt rekommendera den :)



Efter det så grillade vi hemma hos dom i deras lilla trädgård, supermysig kväll :) Killarna kollade på fotboll för Marcus spelade sin första match för Utrecht! Filippa var vaken alldeles för länge, men sov tills 8.00 imorse så man ska inte klaga :)



Nu blir det att packa klart lådorna, flytt imorn!

Godnatt


Mycket nu..

Dessa fina soliga dagarna bara springer förbi en.. Jag borde ha all världens tid att sitta ute och bara göra ingenting. Ist stressar jag upp mig i onödan. Fick till och med ringa mäklaren och boka om tills tisdag ist. Här är grejer överallt, känner att de måste bort först. Första intrycket är ju det som gäller! Så nu i helgen så ska vi packa och på måndag så går flyttlasset till nya lägenheten. Bara det allra viktigaste ska stå kvar, så att den blir fin till visningen.

Jag är så himla nervös att vi inte ska få vad vi har gett för den. Det ligger en massa lägenheter ute nu som är superbilliga.. Allra helst hade jag velat hyra ut den i några år. Men det får vi inte i denna föreningen.. Typiskt!

Nu ska jag snart ner till stan och käka lunch med älskling och sen ska jag försöka släppa taget om hemmet och sola lite ist :D


3 månader

Idag blir Filippa 3 månader. Hennes namn är nu registrerat, Filippa Elina Hammarstedt.


Lättroad :)


RSS 2.0