Snö häst :)

Klarblå himmel idag. Såå glad man blir då!
Startade dagen med att åka ut till min söta häst och släppa ut honom i snön. Så himla kul att de dom göra sina bocksprång i hagen av lycka!
Men iiissshh så kallt, kinderna frös till isbitar. burrr... !!

Nu ska jag vara duktig och ta mig ner till gymet och biffa till mig lite.. Ikväll blir det nog lite myskväll hos Anna & Victor. Jag ska leka frisör på Anna sen ska vi äta gott ! .. kanske blir det en sväng ner till barerna, vi får ;)

Under konstruktion ..

Sålänge bjuds det på ett skatan-klipp .. ;)

Snöstorm

Såhär lång vinter har vi nog inte haft på år och dar nere i Skåneland. Det brukar hålla några dagar sedan är det blött och slaskigt 90% av tiden.. vilket betyder tork av hundtassar och leriga hästben. NEJ TACK! Så denna vintern har varit underbar. Hoppas den håller sig ett tag till.
Idag har vi haft snöstorm hela dagen, lite mindre kul.. Så nu har vi så mycket snö att Nelly nästan drunknar i det. Fick tvinga ut henne idag när jag skulle ner till tvättstugan :)





Let´s begin .. :)

Nu vet jag en viss Carro som blir överlycklig när jag äntligen ( efter mycket tjat ) blivit bloggare!
Jag har gått webbdesign på gymnasiet, men ikke så nikke... Jag är aningen för trög för dessa html blablabla.. Hoppas jag en dag kan trixa till bloggen lite i min egen stil :)

Idag har jag varit flitig, slängt ut hästarna, fixat papper till a-kassan, gymmat och nu ikväll lagat bakad potatis med keso och bacon fyllning .. mums :)



                                                                                   Carro och jag 2007

Jag och Caroline - modell för en dag 2007


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0