tapet, tapet på väggen där ..

Önskar att man kunde trolla upp en tapet. Så enkelt det hade varit :) Världens jobbigaste tapet har jag och mamma satt upp igår .. den släppte här och där och var bara allmänt jobbig. Men fint blev det! :)

Vi är inte klara så ska inte säga för mycket. Anna kom och hjälpte till ett tag på slutet. När vi skulle gå hem, påpekade hon att en hel länga va uppochner. Tack ANNA !! :) Haha, det hade inte varit kul att dra ner den sen ..





Idag ska jag måla klart fönsterna. Sen blir det ut i solen. Var ju inne hela dagen igår, så nu skriker kroppen efter lite D vitaminer :)

midsommar

Har inte hittat min laddare till min kamera på några dagar. Skitstörigt, använder den dagligen. Så midsommar utan kamera, suck! Men Johanna och Anna tog lite bilder, så får väl sno några av dom sen. Självklart hittade jag laddaren idag. Jaja, bättre sent än aldrig.
Det blev en massa god mat, superfint väder och superbra folk, vad mer kan man begära? En krans på huvudet kanske? :)


För 3 år sedan seglade vi över till Danmark för att fira midsommar :)


Mys vid havet

Jag och Johanna har idag varit ute och handlat mat till midsommarafton! Massa god sill och lax. Mums, det ska bli hur gott som helst. Det blir Jag & Christofer, Anna & Victor, Johanna & Micke + Maria. Blir nog att vi slänger ut en filt i pålsjö. Solen ska titta fram enligt prognosen och blir det lika fint som idag kommer det bli en toppen kväll :D

Idag har även det varit en toppenkväll, vi köpte med oss en god macka efter vi varit och handlat. Satte oss i Laröd nere vid havet. MYSIGT :)


Golvet slipat!

08.00 mötte jag upp slipgubbarna och dom satte igång direkt. 7 timmar senare var det klart. Jättefint blev det, supernöjd :) Och rotavdrag direkt, det gillar vi :D Nelly blev kär i en av killarna, hoppade upp i hans knä direkt när dom kom in. Hon är glad för alla hon, ingen bra hund att sätta utanför affären .. inte för att man ska göra det med någon hund. Strängt förbjudet, förstår inte folk som kan lämna sina hundar på det viset!

Nu tänkte jag se ett avsnitt av The City, sen blir det ut en sväng och kolla möbler. Har hittat denna fina fåtölj på Ekeby möbelaffär. Får väl se om älskling godkänner den.. :)


Tapetsera!

Jag & Johanna ska tapetsera min hall idag. Det blir nog en randig tapet som jag kollat på ett tag. Hoppas det blir bra, vi är ju inga proffs precis .. eller vem vet, det kanske vi är. Det återstår att se.. :)
Nu har jag precis ätit denna goda laxsalladen, sen blir det ett besök hos ams, sen hämta Johanna!


Oh, dear

Så sött! Men man kan ju stänga av ljudet så blir det gulligare .. :D


sol, regn, moln, sol, regn ...

Jag tror att vädergudarna är lite oense om vilken årstid det är. Igår förrgår fick jag ha tjocktröja, igår låg jag och solande i bikini, idag måste man ha jacka. Undrar när det blir stranden? Palmerna har redan kommit till tropical beach.. dom kommer väl snart vissna eller nått..

Idag blir det att måla klart sovrummet. Vitt vitt vitt :D Blir snyggt!


Klarblå himmel igår, skönt :D


leverpastejfärgat

Det betyder råttfärgat på danska. Kul va !? Vilket är min riktiga hårfärg.. usch. Inte snyggt! Men nu har jag varit hos frissan och slingat bort min fula utväxtrand... Känns skönt! 


Landslaget nästa?



Nelly diggar Anna & Victors nya minifotbollsplan!

Idag ska jag till frissan, blonda slingor blir det som vanligt :) Sen ikväll är det styrelsemöte .. vi har lite antihundfolk i huset så det ska bli spännade ...

leka frisör & lite partaj

Idag har jag jobbat lite i lägenheten. Målat listerna i sovrummet :) Så fina dom blev, helt blanka och vita! Härligt när man ser resultat! Ikväll blir det inflyttningsfest hos Anna och Victor i deras jättefina lägenhet. Tyvärr är det inte väder för att vara på deras uteplats.. Men det kommer bli skitkul :D
Nu har pappa kommit hit. Ska klippa honom! Sen ska jag klippa Coffe när han kommer hem från jobb. Kan snart starta en salong här. Sandras salong, klippning sker på egen risk.. :) Låter bra va?!


fem år sedan

Tiden bara springer iväg. För fem år sedan sprang jag ut med alla andra superglada rönnowskastudenter från Sundspärlan. Man var lyckligast i hela världen, man skrek och sjöng och visselpipan gick på högvarv. Fest med släkt och vänner och god mat. 10 juni 2005, den dagen skulle man kunna leva om och om igen..
Idag är det dags för årskull -91. Regnet har öst ner på dom stackars studenterna idag, får hoppas att det blir uppehåll tills kvälls festandet iaf :D
Jag ska nu ta mig ut till Höganäs och fira Amanda. Dottern i stallet jag nästen växte upp i. Ska bli kul att träffa alla igen! Nu blir det på med lite make up och köra iväg!

en regnig torsdag

Helsingborg blir bara gråare och gråare.. sommaren som man länge gått och väntat på bara regnar bort. SOL, SOL, kom tillbaka :) Men i sånthära väder kan det ju inte bli bättre än att vara inne och renovera! Mamma var och hjälpte mig idag. En riktig slipmaskin hon :D Vardagsrumsväggen är klarmålad. Tänkte tapetsera, men en röst viskade i mitt öra att det kanske dammar mycket att slipa golv. Kanske en smartare idé är att slipa golven först. Så har nu ikväll skickat ut en offert förfrågning till tre slipgubbar i stan. Hoppas dom är billiga!

Detta är tapeten som kommer dekorera en av våra vardagsrumsväggar:


Snabblunch

Har änsålänge ingen mat i kylen så det får bli en liten lunch idag. Blåbär är den bästa, så himla god! Får väl kompensera med en stor stek eller nått ikväll :)



Renovering pågår..

Har varit lite dålig på att uppdatera, men har så mycket att göra i lägenheten.. Ena problemet efter det andra. Hatar tapeter just nu!

Såhär ser det ut för tillfället..


Sex and the city

Ikväll blir det bio med girlsen :) Ska bli jättekul! Har iofs hört att filmen ska vara dålig, men det struntar vi i.. den måste ses! Först ska vi äta gott på Cardinal. Kommer bli en toppenkväll. Längtar .. :D

Idag blir det fortsatt jobb i lägenheten, det går så himla långsamt!!!! Men fint blir det. Ska snart köra dit, men innan ska jag kolla efter lite jobb. Det ligger bara skit ute på ams så får väl göra en spontanansökan till något kul företag.

En helt annan sak är SUSHI. Jag fattar inte att man kan vara så beroende, har sug efter det varje dag. Blir lite dyrt i längden.. Jag och Johanna käkade lunch igår. Testade ett nytt ställe nära nya lägenheten. Helt OK, inte som mitt favvoställe, men det får duga ;) Dom hade iaf lagt ner jobb på maten, jättefint vart det upplagt. Vi tog med oss maten och satte oss ute i solen och åt. Supermysigt. Hundarna var också med såklart!

Min lunch igår ..

Lägenhetsägare!

Idag fick vi nycklarna till vår nya lägenhet :D Så nu är vi superglada!!!
Har fixat och donat idag. Köpt en stege + all målarfärg till både vägg och fönster. Det är MYCKET att göra... Slipat och spacklat en del. Tapeten satt jättelöst på vissa ställen, så det fick dras bort en del ... vi startar i sovrummet. Tanken är att det ska bli helt vitt. Nu är vi supertrötta och för mig väntar en dag fylld med måleri och spackling. Så nu blir det bedtime, nattinatti :)

RSS 2.0